CAMPIONAT AUTONÒMIC ESGRIMA JUNIOR

redaccio
Added by 27/02/2017

Les millors espases juniors de tota la Comunitat competiren al Pavelló d’Esports per a saber quins serien els campions autonòmics de 2017. Un any més, la Federació Valenciana d’Esgrima va confiar en les instal·lacions de La Pobla i la capacitat organitzativa del club Sala d’Armes Jaume I per organitzar la prova més esperada de l’any per a l’esgrima junior valencià. Una manera de premiar el treball d’esta escola esportiva, una de les més joves de La Pobla, i de fer que l’esgrima guanye adeptes, tant a la Pobla com en la comarca.

Espasa i floret i sabre foren les modalitats tant en categoria femenina com en masculina. Més de 100 tiradors participaren de l’autonòmic a les diferents categories, molts més que en edicions anteriors. Després del campionat absolut, esta competició és la més important de la temporada.

Un dia de competició que, per als membres del Sala d’Armes Jaume I, és també un dia d’organització. Tota la logística i tot el treball dels membres del club es destina a fer de la competició un èxit.

L’organització d’estos esdeveniments esportius són per a l’esgrima de La Pobla la millor formula per a donar-se a conéixer. Amb dies com el diumenge, promocionen l’esport de l’esgrima entre la gent i donen a conéixer, dins del món d’este esport, al nostre poble.

Una jornada d’esgrima que no va deixar a cap tirador del club de La Pobla al pòdium, però on el més important era continuar agafant la màxima experiència possible, tant en l’àmbit competitiu, com en l’àmbit organitzatiu.

Simple Share Buttons