ENTREVISTES FORMACIÓ DUAL

redaccio
Added by 21/03/2017

Els joves interessats a participar en una nova edició del programa de Formació Dual a Alemanya van rebre, el passat dimarts, la primera de les sessions informatives al Centre Social i és que ja ha començat el període de selecció dels aprenents que participaran en este projecte.

Allí, el Regidor de Comerç i Desenvolupament Local, Javier Novoa, junt amb la delegació vinent d’Alemanya, els han donat la benvinguda i els han explicat en què consisteix el programa, les variacions que hi ha respecte a altres anys i les diverses places que s’ofereixen.

A esta primera sessió, també els han parlat tant de com és la formació, així com de les diverses ajudes que es presten tant des de l’ajuntament de la Pobla, com quan ja hi estiguen a Alemanya. A més, els han indicat que mentre es formen i treballen, van a percebre un sou.

Però, encara i superar la primera de les fases, encara queda per davant part del procés, i és que als joves escollits per a participar se’ls impartirà un curs intensiu d’alemany en la Pobla i que durarà 4 mesos. Els que superen l’examen passaran a cursar la Formació Dual a Alemanya.

Els motius pel que els joves volen aprofitar esta oportunitat són prou variats. Inclús hi ha qui torna a provar sort en esta edició.
Un total de nou persones que opten a set places de formació i ja saben, també, quina de les especialitats és la que més els agrada.

Prompte es coneixerà el noms dels aspirants que han passat a la següent fase d’este projecte del qual el govern Alemany no participarà en el Projecte Europeu ‘Mobipro’ enguany, però que des de la Cambra d’Indústria i Comerç i la d’Artesans de Magdeburg, junt amb l’Ajuntament de la Pobla s’ha decidit impulsar de manera directa.

Simple Share Buttons