TREN FESTER BARRI

redaccio
Added by 10/05/2017

Els festers del Barri de Sant Josep arribaven puntuals a la cita del ‘Tren Fester’, una divertida cercavila que un any més recorria els principals carrers de La Pobla. Una tradició que els que participen de la festa d’este barri de La Pobla s’esforcen per mantenir amb vida, de fet, és el Tren Fester més antic dels que se celebren i d’ell participen menuts i majors amb l’ànim de passar-ho bé amb disfresses per a tots els gustos. I és que esta és una festa de marcat caràcter familiar i tant els majors com els més menuts són els protagonistes.

Les festes del Barri de Sant Josep són una celebració molt tradicional, que sobreviu al pas dels anys gràcies a la col·laboració i la participació de la gent que arriba a viure al barri i s’integra i també pel treball constant durant els anys dels veïns.

Al ritme de la música i ballant, el Tren Fester començava per l’avinguda Colon cap a dalt. La comitiva l’encapçalava la banda de cornetes i tambors “La Imperial”, que després de molts anys tornava a l’activitat.

Obria la cercavila “El calfaet”, el bus del ‘Bario’, seguit dels més menuts. Els xiquets van desfilar de superherois i de princeses, i molts d’ells encara en carro. Este és un acte a on la frase de “pocs però bons” agafa molt de sentit. Allà per on passaven, el carrer s’omplia de color, música i bon ambient amb este grup de festers que tenien moltes ganes de passar-ho bé.

Homes vestits de dones i un grup de mimos, també van participar del tren fester, al ritme de la música ballant sense parar. Un grup de dones disfressades de raïm amb globus, i unes famílies dels personatges dels ‘Picapedra’. El recorregut d’esta divertida cercavila finalitzava quan els participants arribaven al Barri de Sant Josep.

Un any més el Tren Fester del Barri, va omplir de color i festa els principals carrers de La Pobla.

Simple Share Buttons