DESAPARICIÓ RECTOR

redaccio
Added by 20/07/2017

Les parròquies de La Santíssima Trinitat i la de Sant Jaume viuran estos pròxims dies canvi de rector. El nou encarregat serà Francisco Caballer, provinent de la parròquia de San Lucas Evangelista de Xest. Fran cisco Caballer prendrà possessió el diumenge 23 a l’església de Sant Jaume i el dia 25 a la Santisima Trinitat.

A diferència dels últims relleus de rectors que s’han viscut a La Pobla als últims anys este es produeix amb una forta polèmica darrere, ja que Vicent Pla, ha sigut apartat del seu càrrec per l’arquebisbat per un presumpte desfalc econòmic als comptes de les parròquies que gestionava.

L’arxidiòcesi esta molt preocupada per esta cas, ja que entre els feligresos i,en la població en general, s’ha alçat una gran polèmica al respecte, a un assumpte en el qual encara s’està investigant. Des de l’autoritat eclesiàstica no s’ha volgut quantificar el forat econòmic produït per Vicent Pla, però si que s’indica que s’han deixat deutes pendents abans de la marxa del rector del nostre poble.

Vicent Pla va arribar a La Pobla fa 9 anys per a substituir a l’anterior rector de la parroquia de Sant Jaume, que es va jubilar, des d’eixe dia fins al 26 de juny, dia que Vicent va abandonar La Pobla al·legant vacances, el seu comportament no havia alçat cap sospita. L’arquebisbat, que si que ha pogut estar en contacte amb Vicent Pla, asegura que el que ha sigut durant 9 anys rector a les parròquies del poble esta passant per un delicat moment personal i que ell havia sol·licitat la seua substitució per a tindre un temps de retir. El bisbe auxiliar, Arturo Ros, s’han encarregat d’estar pendent en tot moment de la situació, aixi com d’acompanyat a Vicent Pla i de seguir l’estudi de la situació.

Simple Share Buttons