COMPRA DEL TRINQUET

redaccio
Added by 27/07/2017

El trinquet Miguel Canya ja es una instal·lació esportiva municipal més al 100%. La compra s’ha fet a través d’un acta d’ocupació i pagament per valor de 271.800 euros. La instal·lació estava inclosa dins el Pla General com a equipament dotacional, el què obligava a l’Ajuntament a adquirir-la als seus propietaris. Amb la compra es fa realitat una aspiració del món de la pilota de La Pobla des de fa descades, ara el trinquet ja es de tots.

Amb esta compra, el Trinquet passa a ser de titularitat pública, el que permet a l’Ajuntament executar les inversions que necessita. De totes les intervencions que estan planejades, la primordial serà la reparació del paviment, que condiciona la qualitat del joc, i els treballs de millora en la seguretat de la galeria, una zona del trinquet que a hores d’ara es troba tancada per seguretat i que redueix l’aforament de la instal·lació. Les inversions es realitzaran amb recursos propis de l’Ajuntament. Inversions importants que no s’han produit fins al moment per no ser de titularitat publica. A més, l’adquisició del trinquet facilitarà a l’Ajuntament poder accedir a les subvencions per a inversions que concedix la Diputació de València i que tenen com a requisit la titularitat pública de la instal·lació.

Tant la culminació de la compra del trinquet, com les inversions futures seran benvingudes tant pels jugadors amateurs del club, com pels professionals. Durant enguany s’havien produït millores, com la compra d’un marcador electrònic o el reforçament de la tanca lateral per tal que no es quedaren atrapades les pilotes, especialment les de vaqueta. Però a a partir d’ara comença per al trinquet Miguel Canya una nova era.

Simple Share Buttons