CONSTITUCIÓ CONSELL DE FESTES

redaccio
Added by 05/03/2018

Les diferents associacions festives de La Pobla ja tenen en marxa el consell de de festes. Les falles, les clavaries, l’assocaciació taurina i les festes del barri de Sant Josep, entre altres se citaren el passat dilluns al saló de plens per a celebrar una sessió ordinària en la qual decidir els primers punts per a poder començar a treballar. En l’ordre del dia estava l’elecció del vicepresident del consell, del secretari, dels representants davant del consell de participació ciutadana i establir un calendari de reunions per a 2018.

Este consell de festes se suma als altres consells sectorials ja constituïts, com són el consell de l’esport, el de medi ambient i el de Cultura. A partir d’ara les entitats festives, que són moltes i amb una ampla programació al llarg de l’any, podran prendre decisions en comú, parlar, votar decidir accions conjuntes i debatre els temes que els afecta de manera directa a un fòrum de diàleg i de presa de decisions compartit.

D’esta reunió del consell de Cultura va eixir Beatriu Palmero, regidora de Cultura com a vicepresidenta del consell, Gemma Vilar va ser triada secretaria i Pepe Garcia de la falla de l’hort, va ser elegit com a representant al consell de participació ciutadana, i com a suplent d’ell Julio Martinez de la falla de Cervantes.Al mateix moment també es va establir el calendari de reunions per a 2018.

Simple Share Buttons