ASPE – VALLBONENSE

Added by 25/05/2017

Arribava el partit de tornada de la promoció d’ascens amb un mínim avantatge per al Vallbonense, els de Durà portaven una renta de 3-2, però per davant quedaven 90 minuts per a tancar de la millor manera la temporada. El camp de futbol «Las Fuentes» de Aspe, anava a dictar sentencia, sobre quin equip anava obtenir el bitllet cap a la Preferent després d’una llarga temporada.

Amb un Vallbonense, al qual el rellotge li corria a favor, i un Aspe, que no va eixir de manera decidida a pel partit els primers minuts no foren molt vistosos, encara que els de La Pobla van eixir al partit més decidits, més intensos i amb decisió que els del Vinalopo mitja. Primer minuts de joc a on cap dels dos porters anaven tindre treball i fins al minut 21 el primer xut rellevant dels locals, un equip local que devia anar a pel partit i amb el pas dels minuts es desesperaria en vore que no li anaven a eixir les coses tal com ells volien. El Vallbonense va saber esperar i aguantar molt be al terreny de joc, un camp d’herba artificial al qual els de La Pobla no estan acostumats a jugar. Amb tot aixo la primera i gran oportunitat del partit va ser per als de La Pobla i vingué de les botes de Joan que va poder marcar el primer amb una gran combinació amb Adri, després deixant de manera espectacular arrere al central de l’Aspe i no marcant per la intervenció de Quini baix dels pals. A la primera part encara li anava a quedar un esglai. Els jugadors de l’Aspe demanaren penal de Gabi a Joan, penal inexistent, tal com es pot apreciar a les imatges i que l’arbitre del partit va xiular falta fora de l’àrea. Una falta que va acabar en corner, per la intervenció de Josep que endevina a la perfecció la trajectòria de l’esferic. Jugadors a vestidors amb 0-0 al marcador, només quedaven els últims 45 minuts per a poder finalitzar la feina.

La segona part anava a començar amb més ritme i intensitat que la primera. Joan, altra vegada el davanter de la Pobla, marcava el camí a seguir a esta jugada. Un avis del que anava a passar un minut després, Adri obria el marcador amb una excel·lent jugada personal que acaba en gol per la seua insistència. 0-1 a favor, el pronostic, ja a partir d’eixe minut, no podia ser millor, ja que s’obligava a l’Aspe a marcar dos gols per remuntar.

El Vallbonense amb el marcador a favor li va perdre definitivament el respecte a L’Aspe i va ser el dominador absolut del partit del partit, la va tindre Yeshoua, també va poder marcar Joan i Lucas, que eixia des de la banqueta també va tindre les seues oportunitats.

Arribava el final del partit, l’objectiu es tocava amb les mans, però com el Vallbonense ha deixat el millor per al final en esta promoció este partit de tornada no anava a ser l’excepció. En el descompte arribaria el remat perfecte a una temporada. Joan controla un canvi de joc de Gabi en una jugada a la contra, per a començar una carrera cap a la porteria, cap al segon gol i cap a la preferent, la definició no podia ser millor una vaselina preciosa per un gol per al record.

L’afició del Vallbonense invadia el terreny de joc per a celebrar el segon i definitiu gol de la vesprada. Una imatge que ja es historia del futbol de La Pobla.

0-2, gol, partit i eliminatòria per als de La Pobla que amb el xiulit final començaven a festejar que el gran l’objectiu estava aconseguit.