AT. VALLBONENSE – REQUENA

redaccio
Added by 09/03/2018

L’At. Vallbonense, amb la temporada perfectament canalitzada i sense pressions classificatòries, va tractar de plantejar un altre seriós partit en el Municipal Salvador Martí. Davant tenia a un Requena necessitat de victòries, després de la seua derrota 1-2 del diumenge anterior en un xoc directe en la classificació. Després del tanteig dels primers minuts, l’equip visitant començava a fabricar perill sobre l’àrea de Josep Jorge. Nico Reyes i More van donar el primer avís. Fins que, en el minut 18, després d’una elaborada jugada de l’atac albinegre, More es va quedar solament davant de Josep i, després de rebutjar aquest el seu llançament, l’esfèric li va caure de nou al davanter del Requena, que ja no va perdonar per a rematar el baló al fons de la xarxa.

Amb el marcador amb 0-1, el partit estava on volia l’equip dirigit per Vicente Lázaro. El Vallbonense buscava reaccionar al gol, però els seus acostaments a l’àrea eren resolts per una defensa del Requena molt segura. Nico Reyes va tornar a desequilibrar en una gran acció individual que va acabar amb una falta prop de l’àrea, que va llançar Mario Cubells eixint la pilota prop del travesser. Una rematada del mateix Nico al pal va ser una altra de les millors arribades del Sporting, que en la segona part va poder tancar el partit amb diverses ocasions clares per a marcar, en les botes de More, Nico i Mario Cubells. Els locals Lucas i Ricardo també van inquietar la meta del Requena. El marcador haguera pogut canviar si quan faltaven 20 minuts per a la fi l’àrbitre del partit, De La Serna Alvarez, haguera xiulat penal en esta clara espenta de Miguel Angel a Lucas.

La renda mínima del Requena va fer que el Vallbonense es bolcara en el tram final a per un gol que li donarà algun punt, per a acabar per traure al final diversos córners que van ser ben defensats per la defensa albinegra.
El Requena va mantenir intacta la seua porteria i es va portar tres punts vitals en el seu objectiu d’abandonar la zona perillosa de la classificació.

Segona derrota consecutiva que manté als blans i rojos una setmana més en el lloc seté de la classificació amb 38 punts, ja completament despenjat dels llocs de dalt de la lliga. Per la part alta el Vilamarxant és el líder una setmana més amb 57 punts, seguit del Torrent amb 52 i el Ribaroja amb 50, molt a prop estan l’Utiel amb 49 i el Burjassot amb 47, en una lluita que serà apassionant d’ací al final del campionat.

La pròxima jornada el Valbonense jugara en Quart de Poblet contra la unió esportiva Quart, dissabte 10 de març des de les 18:00 de la vesprada.