AT. VALLBONENSE – VILAMARXANT

Added by 15/11/2012

Desprès de tres jornades sense victòria el Vallbonense tornava al Mas de Tous amb l’obligació de traure els tres punts a un enfrontament directe per no caure al llocs baixos de la classificació . El Vilamarxant amb només dos punts menys era el rival en un nou enfrontament entre d’equips del Camp de Túria.. El partit no anava a començar bé, als dos minuts, sense pràcticament tocar el baló, Jose Luis anotava el 0-1 en este llançament de falta directa i obligava a remar contracorrent el que quedava de joc. L’encert del Vilamarxant va ser clau a l’hora de guanyar el tres punts, encert que els atacants del Vallbonense no tingueren en tot el partit, bona mostra es que per a vore el primer llançament el públic hagué d’esperar fins al minut 22 en esta falta de Fort. El partit prompte es va decantar per al Vilamarxant, l’avís del 0-2 el donaren en esta jugada embolicada dins de l’àrea per a posteriorment fer pujar el segon i definitiu amb el remat de cap de Gila al llançament del córner. Marcador que ja no es mouria fins al final , en part, gràcies a Pablo que amb esta bona parada va evitar el que haguera pogut ser una golejada. El 0-2 deixava molt complicades les coses per als de Fran Ballesteros. La segona part el joc va millorar tímidament amb un Vilamarxant més acomodat per l’avantatge al marcador: Però sense perill no n’hi ha gols i sense gols no n’hi ha victòries. El visitants jugaren amb el rellotge a la perfecció deixant passar els minuts i donant l’iniciativa als de La Pobla. La sort donà l’esquena i esta jugada, que acabà amb el baló al travesser, haguera pogut ser el punt d’inflexió d’un partit ,i ja van quatre, a on el Vallbonense no capturà els tres punts. La lliga encara esta al seu començament i són només 9 les jornades disputades però els resultats comencen a donar l’esquena i el pròxim partit serà tot un repte , per que el principal rival serà el propi Vallbonense que pot pagar molt car l’ànsia per traure la victòria. La derrota obliga a hores d’ara a mirar mes cap als llocs de baix que cap a la part noble de la classificació. Amb esta derrota el Vilamarxant suma un punt més amb 12 i el Vallbonense dotze classificat amb 11. La següent jornada visita a la unió esportiva Alaquàs i Walter en un partit ideal per començar la remuntada.