BASQUET JUNIOR

Added by 28/03/2013

L’equip Junior del club Basquet Pobla encara la recta final de temporada als llocs tranquils de la classificació. Desprès d’una temporada molt irregular amb només 8 victòries per 13 derrotes el conjunt entrenat per Carles Garzon arriba a les ultimes jornades completament fora del perill del descens. El passat dissabte van rebre la visita al pavelló del Esportiu-Xe, la diferencia a la classificació i la contundent derrota per 75-38 de la primera volta no convidaven a pensar en que el partit acabaria amb victòria local Mes enllà de les diferencies el poblans botaren a la pista amb ganes de fer un bon partit i donar la sorpresa. Des del primer minut la igualtat va ser màxima i els dos equips van basar el seu joc en defenses fortes . Cap dels dos agafava distancia al marcador i al primer quart el parcial va ser de 13-16 i al descans de 28-30. Només al tercer acte el basquet pobla va creure de manera mes decidida en la victòria i amb el suport dels aficionats va aconseguir el màxim avantatge del partit amb el 55-47. Els minuts finals va ser dramàtics i només a l’últim minut es va decantar la balança cap als visitants gràcies a l’alt percentatge de rebots en atac i les moltes errades dels de La Pobla des de els tirs lliures. Tot l’esforç del partit no va tindre cap recompensa i al remat la derrota es va certificar 63-69. A partir d’ara només resten 4 jornades per a que el campionat de la primera zonal junior arribe a la seua fi. La pròxima temporada amb l’equip mes experimentat a la categoria de segur que els bons resultats no es faran esperar.