BASQUET POBLA “B” – BURJASSOT

Added by 03/04/2017

Vint-i-tresena jornada de la primera zonal per al basquet Pobla «B» que va rebre diumenge al matí, al pavelló d’esports, al Burjassot. Després de la victòria en l’Eliana la passada jornada per 56-77, tocava rebre a casa a un dels últims classificats al Burjassot.

Pel que fa a la classificació, el partit podria parèixer, a priori, un partit fàcil per als de La Pobla. Però una cosa és la classificació, i altra molt diferent, el que és es veu a la pista durant els 40 minuts de joc: ací la cosa va estar molt més igual del que es preveia.

Al primer quart, els dos equips van estar molt conservadors i ningú dels dos va ser capaç de dominar el partit, defenses molt tancades i un resultat curt, 12-12.

Al segon quart les coses van canviar molt i els de La Pobla van xafar l’accelerador, i ací, ficant-li al partit un ritme major, van aconseguir anar-se’n al descans amb un renta de 12 punts a favor, ja que al pas per vestidors el marcador reflectia 34-22.

Però el tercer quart va ser un període per a oblidar, els de La Pobla ni podien mantenir l’avantatge ni augmentar-lo, els de Burjassot, conscients que per a ells guanyar era vital, per a poder lluitar per eixir de la zona baixa de la lliga, eixiren per totes i retallaren distàncies, fins a deixar una renta a favor dels locals de només 3 punts d’avantatge. Un inquietant marcador de 47-44 que feia preveure un últim quart ple d’emocions.

Un últim quart que van ser 10 minuts molt igualats i disputats, amb avantatges mínims, per moments de només un punt a favor. La veterania i l’experiència dels de La Pobla van ser clau per a guanyar el partit per 74-62.

La pròxima jornada visita al Grau de Castelló per a disputar l’antepenúltima jornada del campionat de lliga.