BASQUET POBLA “B”

Added by 10/05/2017

Última jornada de lliga per al Basquet Pobla «B», que jugava al pavelló d’esports contra el Rockeros Che: el comiat de la lliga. Dos equips molts semblants, els dos són conjunts veterans, que arribaven a l’últim partit amb només l’ànim de saber qui anava a quedar per davant a la classificació.

El primer quart va tindre dos parts ben diferents. En els primers quatre minuts, els poblans començaren amb més força i més encert de cara a la cistella, i dominaren el marcador. Els de València estaven fluixos en atac, i l’equip de La Pobla ho aprofitava. Però el partit prompte canviaria, i encara que amb mínims avantatge, els Rockeros Che pogueren acabar el primer quart guanyant per un punt, 14-15.

El segon quart no va ser bo per als de La Pobla, que començaren el quart descuidant la defensa i amb menys ritme anotador, els visitants es feien dominadors del partit i el Basquet Pobla «B» no aconseguia reaccionar en cap moment. Este segon període anava a enfonsar les possibilitats de victòria dels locals i es va arribar al descans amb un marcador en contra de 25-34

El partit es ficava costera amunt per als poblans, i el tercer quart hauria d’haver sigut el de la reacció. Als primers minuts d’este període pareixia que el marcador anava a igualar-se, ja que el ritme d’anotació era major i la defensa aconseguia dominar als Rockeros Che. Però este esforç inicial no va ser suficient per a acabar d’acostar-se en el marcador als visitants, i la reacció es va quedar en res, ja que s’arribaria a l’últim quart del partit amb un menys 8, 34-42

El quart i definitiu període del partit va ser baix la mateixa tònica que la resta del partit i, per moments, els Rockeros Che va tindre avantatges que hagueren pogut fer que la derrota fóra ampla, van saber tancar la defensa a la perfecció i, tot això, sumat a què el Basquet Pobla no tenia el dia en els llançaments, s’acabà per consumar una derrota a l’últim partit de lliga per 51-59.

Encara i la derrota, per al Basquet Pobla «B» este va ser un partit que el jugaren amb ganes, per les característiques dels rivals que també eren veterans, un dia per a poder jugar d’igual a igual.

Una derrota per al comiat de la temporada que deixa al segon equip del Club del Basquet Pobla a la setena posició de la lliga.

Amb este partit, la temporada 2016/2017 s’acomiada amb un balanç de 16 victòries i deu derrotes en els 26 partits disputats.