BASQUET POBLA – BURJASSOT

redaccio
Added by 23/11/2017

Setena jornada del campionat de la lliga sénior autonòmica per al Basquet Pobla que va rebre diumenge a la vesprada al Burjassot. Després de la derrota de la jornada anterior en Sagunt els de Gabi Fuster buscaven poder guanyar contra un rival directe per mantenir la categoria.
Les opcions de victòria començaren a diluir-se ja en el primer quart. Els jugadors de la Pobla no van eixir gens fins en atac i deixaren que el Burjassot materialitzara molts punts, un parcial de 5-20 que els ficava amb menys 15 a l’electrònic. Al segon quart la cosa va ser ben diferent i si que es va competir millor atac i millor defensa per a un parcial als segons 10 minuts de 22-15 per anar-se’n al descans amb un marcador de 27-35. Un desavantatge mínim pel que s’havia vist al primer quart i ficava als jugadors de La Pobla en la lluita pel partit. Al tercer quant el pas per vestidors no va sentar bé als jugadors del Basquet Pobla que van baixar el ritme anotador a un moment on el Burjassot li va ficar una marxa més al partit fent que el partit arribara a l’últim quart amb un marcador favorable per als visitants de 17 punts. A l’últim quart del partit els de La Pobla, ja a la desesperada van estar a punt de poder empatar, rebaixant la distància del marcador a menys de 10 punts, un intent que no els va valdre i acabaren perdent de 19, Basquet Pobla 63, Burjassot 82.

Un resultat dolent per al basquet Pobla que deixa moments per a l’esperança de cara a guanyar futurs partits, un bon segon quart i els minuts de l’últim quart en els quals foren millors que el Burjassot i estigueren prop de poder igualar al marcador.

Després de 7 jornades disputades el basquet Pobla és el cuer de la lliga amb sis derrotes i una victòria, mateixos números que el Logos Sedavi que és tretzé classificat, un partit perdut més que el Maristas, el Burjassot i el Berenguer Dalmau que tenen els tres dos victòries i cinc derrotes. La pròxima jornada ,desplaçament a Manises, per a jugar el diumenge 26 a partir de les 7 de la vesprada contra el Club Basquet Manises al pavelló Alberto Arnal Andres, contra el seté classificat.