BASQUET POBLA – MANISES

redaccio
Added by 23/03/2018

Recta final del campionat de al grup A de la lliga autonòmica per a Basquet Pobla. Esta setmana es va disputar el partit que es va haver d’ajornar per la celebració dels playbacks al pavelló d’esports.
Visitava La Pobla un rival directe en la lluita per mantindre la categoria i no baixar a Preferent.

El basquet Pobla va eixir a la canxa dubitatiu i li va costar molt poder encistellar amb regularitat, la qual cosa va aprofitar el Manises per ficar-se per davant al marcador. Del mal inici es va passar a una reacció a la segona meitat del quart, per a que el marcador a la fi del primer quart reflectira un resultat de 12-15.

Al segon quart les coses canviaren per a bé, ja que els poblans van eixir amb més agressivitat i van estar a punt de capgirar el marcador, però no va ser possible suportar molts minuts la pressió en tota la canxa i el Manises va esperar pacient a què es rebaixara eixa pressió per a continuar fent el seu joc i acabar el segon quart i anar-se’n a vestidors amb un marcador favorable de 29-36.

Arribava el partit al descans i encara que el marcador mostrava que la diferencia entre els dos equips no era molt gran el joc desplegat a la canxa per un conjunt i un altre eren més diferents.

A la tornada del descans el guió del partit no va patir canvis excessius i més enllà de que el marcador va estar ballant constantment no s’acabaven de retallar distancies i s’encaraven els últims 10 minuts de partit amb un desavantatge de nou punts baix en el marcador.

Només quedava jugar-se-la a la desesperada a l’últim quart i per ahi el basquet Pobla va saber reaccionar i a falta de 6 minuts i mig per a la fi es van retallar les distàncies a soles 3 punts baix, amb un 46-49. Des d’eixe moment fins al final igualtat i tensió per a que finalment el Manises isquera victoriós de La Pobla per 58-67

Amb este resultat el Club Basquet Pobla es situa al lloc dotzé de la classificació a dos partit de distancia del Burjassot, que seria el primer que no perdria la categoria. Situació complicada, ja que només restes per disputar-se 4 jornades de lliga, encara queden opcions matemàtiques de salvació i l’equip lluitarà fins a l’últim moment per a no baixar.