BASQUET POBLA – MORVEDRE

Added by 21/03/2017

Vint-i-unena jornada de la lliga autonòmica de basquet al pavelló d’esports. Després de dos derrotes consecutives, el Basquet Pobla rebia a un rival directe, el Basquet Sagunt-Morvedre.

El primer quart va estar prou igualat, amb els dos equips anant amb ànims de guanyar el partit, sabent que davant de rivals directes la victòria no es deu escapar. Al primer quart el Basquet Pobla va dominar en tot moment el marcador, i van anar sempre per davant, dominant el rebot defensiu i amb bon encert de cara a la cistella rival.

Als tres últims minuts, el Morvedre va mossegar més i ajustar el partit, però els de Gabi Fuster pressionaren i es van anar al segon quart guanyant de deu, 22-12.

La intensitat al segon acte va anar a més, el partit començava a ser més que divertit, amb un Basquet Pobla molt còmode amb el resultat que estava donant-se, controlant al Morvedre i mantenint avantatge, un avantatge que va anar a més, tal com reflectia el marcador amb el 32-19 a falta de 4:20. Però la vesprada estava de cara i l’equip de La Pobla se’n va anar als vestidors guanyant per 43-22.

Amb el tercer quart arribaren les complicacions, el Morvedre va despertar i va retallar distàncies fent una defensa més agressiva. El Basquet Pobla va saber mantenir la cara a pesar de l’adversitat puntual que plantejava el partit, i a poc a poc, va tornar a obrir l’avantatge del qual disposava al principi del quart per a encarar l’últim i decisiu tram del partit amb un marcador favorable de 62-46.

A l’últim quart poc va canviar ja el guió. Això era el millor que li podia passar els locals, tindre uns 10 minuts finals sense cap esglai. Al remat, victòria per 77-67, amb l’únic però de no guanyar l’average.

Una important victòria que arribava després de dos derrotes consecutives i que dóna aire a l’equip de cara a la pròxima jornada, que serà en Llíria, altre rival directe en la classificació.

Encara guanyant, la situació del Basquet Pobla per a mantenir la categoria es presenta plena de complicacions. La cua de la lliga està molt igualada, i partit i triomfs com el de dissabte són fonamentals de cara a la fi del campionat.