BASQUET POBLA SENIOR B

Added by 29/11/2016

Setena jornada de lliga per al Sénior B del Bàsquet Pobla. Visitava el pavelló d’esports l’Onda. Partit entre dos equips que arribaven igualats en la classificació.
Abans del partit, l’Onda era el setè classificat mentre que el Bàsquet Pobla era huitè. Els dos equips, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes, però amb sensacions completament diferents: els de Castelló arribaven a La Pobla després de dos victòries consecutives, mentre que els locals venien de caure derrotats als dos últims partits.
Des del primer moment, el partit no va estar de cara per al Bàsquet Pobla, i ja al primer quart anaven darrere al marcador per 12-19. Al segon quart les coses començaren un poc millor, i l’encert des de la línia de triples va fer capgirar el marcador a favor dels locals, però l’Onda va reaccionar i s’arriba al descans amb el mateix desavantatge que a la fi del primer quart: set punts baix al marcador.
El pas per vestidors pareixia que havia donat oxigen al Bàsquet Pobla, que va eixir amb més agressivitat i decisió a pel partit des de la primera jugada. Es retallaven les distàncies, i l’equip va aconseguir ficar-se per davant al marcador, però l’Onda tornava a no deixar treva i acabaren el quart encara per davant, però només dos punts dalt.
Eixe marcador convidava a l’optimisme per als últims deu minuts de partit. Però l’últim quart no va ser millor que cap dels altres tres, i el partit acabaria escapant-se 70-73.
La rotació més gran de banqueta dels visitants i les expulsions dels locals per faltes, que acabaren jugant amb només cinc jugadors, van fer que la victòria marxés cap a Castelló. Tercera derrota consecutiva per al Sénior B.
Després de set jornades disputades, el Sénior B del Bàsquet Pobla és huitè a la classificació del grup A de la primera zonal, amb tres victòries i quatre derrotes, empatats amb els Jovens Eliana i el Basquet Picassent. La pròxima jornada, complicat desplaçament per a jugar davant del líder, el Club Bàsquet Castelló B.