BASQUET SENIOR B – BENETUSSER

Added by 14/11/2016

Quarta jornada de lliga per al Sénior B del basquet Pobla que va rebre al pavelló d’esports al Benetusser. Després de la derrota de la jornada anterior a Moncofa, el partit es presentava com a un duel important per mantenir-se en la zona alta de la classificació

El Senior B isqué per totes i, gràcies a l’encert des de la línia de triples, va poder començar el partit amb una còmoda distancia al marcador, que el Benetusser va poder contrarestar quan la punteria dels tirs triples es va acabar. Al final del primer quart només tres dalt: 27-24.

Al segon quart, els locals continuaren mantenint l’alta puntuació, i amb una defensa més tancada aconseguiren anar-se’n al descans deu punts dalt, una diferència que tal com és costum en ells, pareixia ser suficient perquè la victòria es quedés al pavelló sense massa complicacions.

Però el descans no va venir bé als locals, i la segona part va ser un calvari amb un Benetusser molt fort, que va ficar en seriosos problemes als de La Pobla. El  més 10 del descans, quedava anul·lat a una mínima diferència de tres punts a la meitat del quart, i encara s’acostarien més a l’electrònic deixant un marcador de 61-60 per a un últim quart que es presentava agònic.

I va ser més que agònic, va ser un últim quart dramàtic, amb l’empat a 70, i a només 4:39 minuts per al final. Encara sort que Rafa Tomio va traure el seu millor repertori de triples, anotant dos seguits per a trencar el partit i donar un més 6 als poblans, que encara van patir uns minuts més per a guanyar 80-78.

Tercera victòria de la temporada, amb un extra de patiment. Un partit que al descans pareixia que estava de cara i que al final es va complicar més del compte.

Amb la victòria el Sènior B és quart classificat amb tres victòries i una derrota. Esta pròxima jornada repetiran partit com a locals enfront del Sedaví.