BASQUET VETERANS

redaccio
Added by 06/12/2012

El nou equip d’esta temporada del basquet Pobla ,format pels veterans jugadors del club, continua invicte esta temporada. L’últim partit va ser un colp d’efecte a la classificació per que s’enfrontaven contra el Vicenta Palasi , equip que fins al diumenge era líder de la lliga. 6 partits jugats i 6 victòries els fan liderar en solitari una lliga a on acumulen un números vertiginosos amb 527 punts a favor, 87 de mitjana per partit, i només 288 en contra, 48 per partit. El fet de tindre enfront als líders no els va importar en cap moment, excepte els primer minuts de partit a on el marcador si que va ser mÉs igualat. Passats els dubtes inicials el partit va tindre poca història i el 56-35 al descans deixava molt clara la diferencia entre els dos conjunts. Els segons 20 minuts de partits només servirien per a saber la diferencia final i els punts totals per als rojos, que un partit més superaren la barrera dels 100 i arribaren fins a 102 punts per aconseguir la victòria i lideratge. La plantilla fins al moment està satisfeta pels resultats. Estan guanyat els partits amb molta solvència però són conscients que la temporada esta encara al principi i no s’ha aconseguit res. Este dissabte a partir de les 7 de la vesprada visita al club basquet Malilla amb l’objectiu de defendre el primer lloc de la classificació i si fora possible augmentar la distancia amb la resta d’equips