BENAGUASIL – VALLBONENSE

Added by 21/03/2017

Nou derbi comarcal a la categoria de Primera Regional. L’Atlètic Vallbonense visitava “El Barranquet” de Benaguasil en la vint-i-quatrena jornada de lliga, amb l’objectiu d’emportar-se els tres punts i pressionar al líder de la categoria o despenjar al tercer classificat.

Els poblans arribaven al partit després de guanyar els 3 últims partits, demostrant una capacitat golejadora inèdita al llarg de la temporada. I al minut 4 a punt estigueren d’avançar-se al marcador, però la rematada de cap de Yehosua se n’anava fora.

I tot seguit arribava el primer gol de la vesprada. David Montero de lliure directe col·locava l’un a zero al marcador al minut 5. Poalada d’aigua gelada per als homes de José Luis Durá.

També a baló parat aconseguia marcar el Vallbonense. Migue penjava un baló al cor de l’àrea i Oli de cap marcava l’empat a 1. Era el minut 14 de partit.

Al minut 36 arribava la jugada polèmica del partit, Dani treia sobre la línia el baló. Els jugadors locals reclamaren el gol fantasma. I del possible 2-1 es passà a l’1 a 2 en només un minut. Bona combinació entre Joan i Adrià, i la centrada del jugador de la Pobla era desviada per un defensa local i es colava en la porteria. El Vallbonense havia fet el més difícil, que era donar-li la volta al marcador.

Al minut 42 pogué sentenciar el partit Yehosua, però la seua rematada se n’anava fregant el pal.

I quan el partit estava a punt d’arribar al descans, es va produir la millor jugada del partit. Adrià recuperava un baló en defensa i va montar una contra perfecta. El control de Joan deixava a Adrià amb un mà a mà davant el porter i el de la Pobla definia perfectament amb cama dreta. Era l’u a 3 que deixava el partit vist per a sentència.

La segona part va començar com la primera. El Benaguasil aconseguia retallar distàncies al marcador aprofitant una errada de Josep després d’un xut des de fora de l’àrea. A la fi era Borja qui afusellava en segona instància al porter de la Pobla.

Però només 5 minuts després Joan tornava a augmentar la distància col·locant el baló lluny de l’abast del porter. El pitxitxi de l’equip posava el 2-4 a l’electrònic al minut 55.

I la sentència arribaria en l’últim minut de partit. Santi aprofitava la passada de Joan per batre per cinquena vegada al porter local i deixar el marcador en un definitiu i espectacular 2 a 5. 17 gols en els últims 4 partits, el Vallbonense veu porta amb molta facilitat.

Una victòria molt important perquè en esta jornada s’enfrontaven el tercer contra el primer, el que li permetria al Vallbonense o bé retallar punts amb el líder, el Benagéber, o bé distanciar-se del Godella i pràcticament assegurar la promoció d’ascens.

Amb la victòria del Benagéber al camp del Godella per 2 a 3, el Vallbonense queda a 5 punts del lideratge, però augmenta en 7 punts la distància amb el tercer classificat quan només resten 18 punts en joc.

Este cap de setmana para la lliga per les festes falleres i es reprendrà la competició rebent a casa al Rumbo el 26 de març.