BEQUES CONDUCTOR DE CAMIÓ

redaccio
Added by 15/01/2015

Són les tres persones que l’any passat pogueren traure’s el carnet de conduir camions gràcies a una beca de l’ajuntament de la pobla. Enguany 3 per mes tindran opció de fer-ho. L’ajuntament ha publicat la convocatòria per a la concessió d’estes ajudes a les quals es poden presentar fins el 22 de gener.

Les beques es concediran mitjançat un concurs. Entre els requisits figura ser desocupat o demandant de treball al Servef i estar empadronat en la pobla coma mínim des de fa un any. Entre els criteris a tindre en compte està la situació econòmica, les càrregues familiars o la situació de la prestació o subsidi per desocupació.

Els beneficiaris d’esta beca tindran de manera gratuïta la preparació teòrica i pràctica necessària per a l’obtenció del carnet C de vehicles superiors a set tones i mitja. Inclou també l’abonament de les primeres taxes de l’examen.

Açò es possible gràcies a un conveni que manté l’ajuntament amb una de les autoescoles de la localitat. L’ajuntament els cedia estos terrenys per a realitzar les pràctiques en circuit tancat a canvi d’un lloguer. El pagament es decidia que es faria en esta modalitat d’ajuda. És la segona vegada que es convoquen estes beques que tenen entre els seus objectius la reinserció laboral a través d’una nova capacitació laboral.

Simple Share Buttons