CARRERA MTB

Added by 09/02/2018

La segona etapa del cinqué circuit de bicicletes de muntanya de València va tindre com a eixida i meta La Pobla. Diumenge les bicis de muntanya van ser les protagonistes d’un matí marcat per la pluja i les baixes temperatures, unes condicions que no van ser obstacle per a què participaren quasi 500 corredors a esta etapa de 38 kilòmetres

El circuit MTB València porta ja 5 edicions disputant-se, i fins al moment no havia visitat encara La Pobla. Un circuit jove però que en només 5 anys s’ha guanyat als ciclistes de muntanya siguen una de les proves més reconegudes del calendari.

I les nou i mitja del matí s’obria l’arc d’eixida i començava l’etapa, per davant 38 kilòmetres de circuit abans de tornar a la meta, que estava situada al mateix lloc.

Una hora i vint-i-set minuts després de l’eixida arribava el grup capdavanter a la recta final. Un grup de 5 corredors que es jugaren la victòria de l’etapa a l’esprint, Moises Chamza va imposar el seu ritme als últims metres i va guanyar l’etapa, seguit a ell entraren Joaquin Lopez, Felipe Ferrer i Miguel Domenech.

38 kilòmetres amb una pluja persistent durant tot el recorregut que van encara més durs el 38 kilòmetres. La coberta del mercat va ser el punt de trobada al final de l’etapa, allí els corredors es podien relaxar amb un massatge, esmorzar i carregar forces i també netejar les bicis.

I una vegada tots els corredors passaren per meta moment del lliurament per part de l’alcalde dels trofeus als cinc primers classificats de cada categoria i la imposició del jersei roig al lider de cada categoria. Moment per a les valoracions finals per part dels corredors.

Este diumenge tercera etapa de les 7 que consta el circuit, esta vegada la caravana de bicicletes de muntanya visitarà Benissanó.