CASTELLAR – VALLBONENSE

Added by 09/11/2017

Desena jornada del campionat de lliga per al Vallbonense, que visitava el camp de l’horta a la pedania del Cap i casal del Castellar. Els de La Pobla visitaven, com a setens classificats amb 17 punts a uns dels equips que es troben classificats als llocs de descens a la primera regional amb 8 punts en 9 jornades.

El partit va començar bé i es va ficar de cara al minut 8 amb el zero a u, gol obra de Ricardo, el nou centrecampista del Vallbonense obria el marcador anotant el tercer gol de la temporada al seu compte personal. Un gol que li va donar avantatge als de Rodri per 20 minuts, ja que Sanfilippo empatava i deixava l’empat a 1 amb el qual el partit se’n va anar al descans. 45 minuts per davant per a lluitar pels tres punts en joc.
De la mateixa manera que al principi del partit el Vallbonense va tardar poc en tornar a ficar-se per davant al marcador, esta vegada mb un gol de penal de Natxo que al minut 54 marcava aprofitant el rebuig del penal que Fort havia enviat a la fusta, un gol que el Castellar-Oliveral va neutralitzar també de penal, ja que Jonathan al 63 feia pujar al marcador l’empat a dos. Passaven els minuts i el Vallbonense no aconseguia marcar el gol de la victòria, però quan tot pareixia que anava a quedar amb repartiment de punts, aparegué Chelet per a marcar, després d’una bona jugada combinada el definitiu 2-3, un gol al minut 90 que val el seu pes en or, més exactament val tres nous punts per a continuar una jornada més molt prop dels llocs de promoció a tercera. Una nova victòria que fa de l’equip poblà el millor visitant de la categoria amb 12 punts, juntament amb el Vilamarxant l’actual líder de la lliga.
Uns resultats que fins al moment deixen al Vallbonense classificat a una posició que ningú esperava a principi de temporada. Els de Rodri, després de 10 jornades estan classificats al lloc sisé de la classificació amb 19 punts, només a un del Riba-roja, que és tercer i últim equip que jugaria la promoció d’ascens, juntament amb el Torrent que és segon amb 22 i el Vilamarxant que és primer una setmana més amb 24 punts. La lliga de regional preferent la tanquen una setmana més el Castellar, setzé amb 8 punts, el San Marcelino desset classificat amb set punts i el cuer serà una setmana més el Llíria amb 4 punts.
Este dissabte nova jornada de lliga, l’onzena del campionat, amb la visita a La Pobla d’un equip a hores d’ara que és un rival directe, el Club Deportivo Utiel que està classificat un lloc per damunt del Vallbonense, amb un punt més. Este, serà amb diferencia, el millor partit de la jornada i tindrà lloc dissabte a partir de les 17:30 al Salvador Martí.