CONCURS DE BETLEMS

redaccio
Added by 12/12/2016

L’Ajuntament de la Pobla ha convocat el tradicional concurs de betlems en què poden participar particulars, associacions, col•legis i comerços. Així, amb l’objectiu de mantenir la tradició i fomentar la confecció, el concurs busca destacar les tradicionals festes nadalenques i Reis.
Les persones interessades a participar, han de presentar la sol•licitud fins al 15 de desembre a la Biblioteca Municipal i cal que els Betlems representen el naixement, l’adoració dels reis o els reis en camells, l’Anunciació i el Castell d’Herodes.
A més, hi haurà tres categories: una infantil, per a xiquets de fins a catorze anys, una d’Adults, per a persones a partir de 15 anys i una per a col•lectius.
S’hi atorgaran dos premis en cada categoria, segons la tècnica utilitzada al muntatge: el tradicional o altres tècniques més imaginatives. La dotació econòmica va des dels 50 fins als 100 euros en metàl•lic. També es podran atorgar dos mencions especials als betlems que, encara que destaquen, no hagen estat premiats.
El jurat començarà a visitar els betlems el dia 19 de desembre i se sabran els guanyadors el pròxim 4 de gener, a les set de la vesprada en la Fira dels Reis al Pavelló Esportiu Municipal.

Simple Share Buttons