ENQUESTA MERCAT

redaccio
Added by 20/08/2018

El dijous de la setmana passada, l’Agència Estatal de Meteorologia va predir una baixada de temperatures que, en alguns casos, podria ser de caràcter «notable» en la Comunitat Valenciana. D’esta forma, es va activar l’alerta groga per pluges de 30 litres per metre quadrat en gran part del territori valencià, les quals es descarregarien a partir del diumenge.

Malgrat que el pronòstic de l’AEMET va encertar i gran part del litoral valencià va patir fortes pluges i tempestes estiuenques este cap de setmana, els valencians seguim estant en alerta groga amb temperatures que podrien assolir els 36 graus. Per tant, estos canvis ens afecten a tots, també als veïns i veïnes de la Pobla, els quals es troben desconcertats davant esta situació meteorològica tan canviant.

Malgrat que hi haja veïns desconcertats, n’hi ha d’altres que ho tracten amb més normalitat, ja que algunes d’estes persones atribueixen estes desigualtats meteorològiques al canvi climàtic.

Alguns veïns aposten per solucions refrescants, com beure molta aigua, adaptar-se a la temperatura canviant-se de roba o fer ús de l’aire acondicionat o del ventilador els dies de molta basca.

Mentrestant, per a altres, la solució per desfer-se d’este oratge tan boig depén de la forma en què tractem el nostre planeta.

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu que el territori valencià estarà en alerta groga fins les acavalles d’esta setmana, moment en què, per fi, començarà a estabilitzar-se l’oratge. Mentrestant, haurem de seguir combatent estes desigualtats meteorològiques amb molta aigua i, sobretot, paciència.

Simple Share Buttons