FESTES CERRAO GIMCANA

redaccio
Added by 27/08/2018

El passat divendres els xiquets de la Urbanització de El Cerrao rebien una visita molt especial, les pirates Garfio i Patapalo, les rebesnétes del Capità Calabrote, un dels més terribles i temibles pirates de la seua època.
Havien de trobar un tresor amagat, i per tal d’aconseguir-ho necessitaven superar 6 proves. En cada prova rebien un tros del mapa del tresor.

Començava la vesprada amb màgia, i es que la pirata Calavera havia perdut el seu mocador, i amb l’ajuda dels xiquets i d’una vareta màgica aconseguien recuperar les calaveres del mocador i començar així la gimcana màgica.

La primera prova consistia en passar un cercle per cadascú dels xiquets sense soltar les mans. Com que ho feren correctament rebien el primer tros del mapa.

Continuaven amb la prova de bolos. Alguns xiquets amb molt bona punteria

Altra de les proves va ser la de les estàtues de sal. Tots ballant i al parar la música s’havien de quedar quiets.

O la prova de les pinces. Tots els xiquets començaven amb 2 pinces al vestit i guanyava qui aconseguira el nombre més gran de pinces. El guanyador s’enduia una llaminadura de premi i l’equip el quart tros del mapa del tresor.

La cinquena prova era el llançament de cèrcols, també amb premi per a l’equip que aconseguira millor puntuació i el penúltim tros del mapa.

Moment per a mes trucs de màgia. Els xiquets es quedaven bocabadats amb el llibre dels animals, que s’acolorien màgicament.
I arribava l’última de les proves de la vesprada, tocava ballar. Primer amb conegudes cançons infantils… i després amb la companyia dels pares. Tot per tal d’aconseguir l’últim tros del mapa del tresor.

I era el moment de cremar el pergamí per a obtindre el tresor. Es col·locava a l’olla màgica i amb un poc de sang de drac i apareixia el tresor del capità Calabrote, una muntanya de llepolies que gaudiren tots els xiquets.
Però a banda de la gimcana màgica, els xiquets també s’ho passaren d’alló més bé pintant-se la cara o amb la presència de Mickey.

La festa infantil a la Urbanització de El Cerrao la posava el taller de globoflèxia. Els xiquets s’enduien de record una figureta feta amb globus.

Simple Share Buttons