FESTES CERRAO

redaccio
Added by 20/08/2018

El dissabte passat era el torn per a què la Urbanització El Cerrao encetara les seues festes. Per endavant, campionats de tennis, parxís, dòmino, truc, petanca, futbet, bàsquet o atletisme. Esport i diversió sobretot per als més xicotets. Les proves d’atletisme obrien la setmana d’esport i sopars

Els més xicotets anaven a ser els primers en participar. Acompanyats pels pares anaven al punt d’eixida. Es feia el compte enrere i començava l’esprint. Una carrera de poc més de 50 metres que deixava medalles per a tots.

Anava pujant l’edat dels participants i per tant l’exigència. Els xiquets d’entre 6 i 10 anys havien de pegar una volta al Club Social de la urbanització. 5 xicotets atletes començaven la seua prova.

I per últim era el torn dels majors de 10 anys. 800 metres per endavant per tal de saber qui seria el xiquet més ràpid de la urbanització del Cerrao.

Amb les proves d’atletisme s’inaugurava la setmana de festes del Cerrao. Fins al diumenge 19 gaudiran de més competicions, paelles, discomòbils, actuacions i teatre.

Pintacares, globoflèxia, gyncana amb magia, balls, nit de teatre o concurs de petanca. Encara resten activitats per a concloure les festes del Cerrao.

Simple Share Buttons