FINALITZA COMPETICIÓ DE BASQUET

Added by 15/05/2013

El basquet Pobla “A” s’acomiadava de la competició el passat dissabte de vesprada amb el partit més important de tota la temporada. La lluita per l’ascens de categoria anava a decidir-se als últims 40 minuts del campionat. El rival, l’Alcora era l’equip immediatament per damunt a la classificació, no valia només la victòria, n’hi havia que recuperar el basquet-average i feia falta guanyar el partit per mes de 13 punts, el repte per als del de Jaume Enguidanos era majúscul. Molt prompte i amb l’espententa  a les grades de mes de 200 aficionats que animaren fins l’últim segon, els de La Pobla es van ficar per davant al marcador fent un partit molt complet. Al primer quart ja anaven guanyant per 6 i al segon es van fer l’ànim de trencar el partit i al descans el 44-29 del marcador els començava a deixar prop de l’objectiu. Encara quedaven 20 minuts de joc i molt per decidir. Mentres que els jugadors agafaven forces al vestidor els aficionats ho feien gràcies al berenar que el club va organitzar per a tots aquells que volgueren recolzar al basquet Pobla dissabte de vesprada. Però tot allò que bé comença bé acaba i la segona part també va tindre un clar color roig encara que amb el pas del minuts la tensió anava en augment, en joc estava una plaça per a jugar la temporada pròxima a la lliga preferent. Els locals no baixaren els braços, conscients que només tindrien el que volien si al acabar el partit la diferencia era la que els feia falta. La diferencies al marcador en tot moment per damunt de la barrera dels 12 punts i la tensió, els nervis i els moments de més expectació es van viure als últims minuts del partit, a falta de 4 per a la fi la diferencia era de només tretze i a l’últim minut els dos equips intentaven jugar fins al límit les seues opcions, fins a 4 temps morts es van viure als últims 60 segons de partit. Arribava el moment de tot o res, de culminar de manera perfecta una temporada o de quedar-se un any mes a la categoria. El moment definitiu a falta de tretze segons quan l’àrbitre va senyalar una anti-esportiva amb la que Oscar va anotar els seus dos llançament i feia que l’equip acabara guanyant el partit per 20 de diferencia. Amb el so de la fi l’eufòria es descontrolava entre els jugadors, típiques imatges d’un equip que estava assaborint les mels del triomf, un triomf treballat, patit i merescut. I que millor manera que celebrar la gran victòria amb els aficionats que dissabte de vesprada van fer al pavelló un ambient màgic, que no es recordava a La Pobla de manera similar per un partit de basquet des de feia molts anys, la grada va ser una autentica festa. Ara ja es moment de pensar en la campanya vinent i de vore quina és la millor manera d’organitzar-se per a competir a la lliga de preferent. En acabar el partit i de manera mes intima dins del vestidor era el moment de continuar les celebracions i per part d’algun dels jugadors de complir alguna promesa.