FUTBOL AT. VALLBONENSE – XIRIVELLA

Added by 06/10/2012

Tercera jornada del campionat de primera regional i segon partit del Vallbonense com a local. Començava l’equip liderant la classificació amb 6 punts junt al Vilamarxant, la victòria haguera fet possible el lideratge de la classificació en solitari, però la major veterania del Xirivella junt a polemiques decisions arbitrals van fer que els tres punts volaren del Mas de Tous.

En general els dos equips van fer una primera part prou espessa. 45 primer minuts de joc només alterats per la pluja i per l’arbrit, que va ser l’autèntic protagonista gràcies a diverses decisions que per moments van traure del partit als locals.

La primera ocasió clara del partit va ser per als groguets, al minut 18, Pablo molt ben col·locat envia a corner la que fins eixe moment havia sigut la millor jugada del partit. La rematada posterior amb molt de perill se’n va fora

Minut 25, primera polèmica, el defensa visitant espenta a Toni sense baló en joc, reglament en ma es una agressió, per l’arbrit decideix traure únicament la targeta groga i no deixar al Xirivella amb un home menys

Cinc minuts desprès arribaria la jugada que marcaria tot el partit. Contraatac del Xirivella en clar fora de joc i penal inexistent que l’arbrit senyala i castiga amb només targeta groga a pesar de ser l’últim defensor el que al seu juí fa la falta. Joan no va perdonar , enganya perfectament a Pablo i 0-1 al marcador.

Fins al descans només “Migue” amb este xut de fora l’àrea va inquietar al porter visitant

Les millors ocasions estaven per arribar, la segona part va ser de clar domini blanc i  roig, però els jugadors es van deixar la punteria als vestidors

L’empat pogué arribar al quart d’hora amb esta doble ocasió a on els davanters es fan un embolic i envien el baló fora

El gol es va cantar en esta jugada, rapida penetració per banda esquerra i a l’últim instant el porter desvia a corner

El Xirivella a pesar de tot encara no havia dit la seua ultima paraula al partit i de no ser per que el seu davanter no arribà a temps a rematar la centrada el 0-2 haguera pujat al marcador

Fins l’últim segon de partit es va intentar l’empat, ja al temps de descompte este xut creuat va ser l’ocasió en la que moriria el partit. Bona intervenció del porter per a deixar la seua porteria a cero.

La derrota deixa l’equip amb 6 punts, tercer a la classificació, a només un punt del líder, que serà una setmana mes el Vilamarxant que va empatar a 0 en Aldaia i mante el primer lloc per un punt. La setmana pròxima visita a Casinos i possibilitat de ser líders si s’aconsegueix la victòria.