FUTBOL BENAGÉBER I VILLAR – VALLBONENSE

Added by 20/02/2017

El passat dissabte es disputava la vintena jornada del campionat de Primera Regional que enfrontava al líder de la categoria, el San Antonio de Benagéber davant el Vallbonense.

Els poblans tenien l’oportunitat de retallar distàncies de cara a la lluita per l’ascens, però molt prompte el partit es va complicar. Mario marcava el primer gol de la vesprada al minut 10 aprofitant la passada de Juan Carlos. El Vallbonense no va reaccionar i pràcticament no va crear perill en la porta local.

El Benagéber va disposar de dos clares ocasions abans de finalitzar la primera part. Carlos encarava a Josep i la seua rematada se n’anava fora. I en el minut 36, Juanvi assistia a Juan Carlos i, quan ja es cantava el segon de la vesprada, aparegué Josep per tal de mantenir les opcions del Vallbonense. Al descans, cara de preocupació de José Luis Durá.

No van millorar molt les coses en la segona part. Al minut 62 arribava el segon gol dels locals que sentenciava el partit. Juan Carlos rematava dins l’àrea creuant el baló i col·locava el partit molt costera amunt per als xics de Jose Luis Durá.

Poc més va oferir el partit, uns moments de nerviosisme per part dels dos equips que acabava amb una tangana, i un xut de falta per part de Fort que va ser de les poques ocasions en què es va provar al porter local.

I este mateix dimecres el Vallbonense visitava el camp del Villar per tal de jugar el partit que tenia pendent des de la jornada 14.

Un partit on els de la Pobla tenien l’oportunitat d’assolir la segona posició a la taula ja que es trobaven a tan sols 2 punts del Godella.

I els xics de José Luis Durá isqueren des del principi amb l’idea de marcar un gol ràpid que donara tranquil·litat. Foren 45 minuts amb bones ocasions, però la pilota no volia entrar.

En la segona part va continuar la mateixa tónica. El Vallbonense creant ocasions i el Villar defenent el 0 a 0 inicial.

Però als últims minuts el Vallbonense va salvar un punt, perquè el Villar s’acostà a la porta de Josep amb molt de perill. Dos ocasions molt clares que podien haver decantat el partit cap als locals, però esta vegada va somriure la fortuna i el Vallbonense aconseguia un punt.

A la fi empat a zero, i els poblans es mantenen en la tercera posició de la classificació amb 40 punts, a 7 del líder, el Benagéber, i a tan sols 1 punt de la zona de promoció d’ascens que ocupa el Godella, que visitarà el Mas de Tous el pròxim dissabte a partir de les 6 menys quart de la vesprada.