FUTBOL PATERNA B – VALLBONENSE

Added by 18/04/2017

El Vallbonense visitava Paterna en la vint-i-sisena jornada del campionat de Primera Regional. La temporada està arribant a la seua fi i els poblans tenien un dur desplaçament, possiblement el partit més complicat del que resta de lliga. Cara a cara, el quart classificat, el Paterna B, davant l’equip de la Pobla, segon a la taula.

Els de Durà isqueren molt concentrats al partit i Adrià provava al porter del Paterna amb un xut llunyà. I al minut 9 arribaria el primer gol de la vesprada. Manu rematava al pal i el rebuig l’aprofitava Adrià per a avançar als visitants. No podien començar millor les coses per al Vallbonense.

Però que el Paterna era un os dur ja se sabia, i ho demostraren en els següents minuts. Van disposar de moltes ocasions per a equilibrar el resultat, però va aparéixer la figura de Josep, el porter menys golejat de la categoria, per tal de salvar als roigs-i-blancs.

A la mitja hora de joc, Joan va disposar d’una gran ocasió, però el defensa local rebutjava el baló en l’últim moment. I Adrià va tindre en els seus peus la possibilitat d’augmentar la diferència, però Cosmin treia una mà impossible quan ja es cantava el gol.

Dos minuts després el Paterna reclamava un penal de Toni Sanabria, però no sembla que el defensa de la Pobla trave al jugador local. El Paterna continuava buscant l’empat, però no aconseguia batre la porta de Josep.

Abans d’arribar al descans Fort va provar al porter local, primer amb un xut de falta que se n’anava per damunt del travesser, i després amb un xut llunyà que aturava sense problemes Cosmin. Amb el zero a u s’arribava al descans, amb la sensació que el Paterna havia merescut alguna cosa més.

I la veritat és que el Vallbonense es va transformar en la segona part i va passar per damunt dels paterners. Nacho disposava al minut 7 d’una gran ocasió per a col·locar el 0 a 2.

I el que no va perdonar va ser Joan, que després d’una gran combinació amb Manu es plantava davant del porter i de vaselina aconseguia el segon de la vesprada. Un gol molt celebrat pels poblans, que veien els tres punts més a prop.

El Paterna encara va buscar el gol que el mantinguera dins del partit, i al minut 20 va disposar d’una magnífica oportunitat, però el baló eixia per damunt del travesser.

I encara una altra ocasió, esta vegada de lliure directe, però el baló tampoc no va trobar porteria.

Per si quedava algun dubte, un minut després Joan aconseguia el tercer de la vesprada. Fort enviava un baló en profunditat a Yehosua, i després d’un gran control dins de l’àrea assistia a Joan perquè marcara el 0 a 3 a porta buida.

D’ací al final encara quedava temps perquè el Vallbonense arredonira la golejada, va ser Lucas en el temps afegit qui aprofitava la passada de Joan per a col·locar el 0 a 4 definitiu. Un resultat que deixava una gran satisfacció en l’equip de la Pobla.

El Vallbonense sumava la sisena victòria consecutiva, amb una mitjana golejadora de quasi quatre gols per partit. I amb dos noms propis: Joan, autor de 9 gols en els darrers sis partits, i Adrià, que n’ha marcat 4, tots ells determinants.

Este dissabte a partir de les 6 i mitja de la vesprada visitarà el Mas de Tous el Atlético del Túria. Primera oportunitat per als poblans per aconseguir matemàticament la plaça que dóna accés a jugar la promoció d’ascens.