FUTBOL VALLBONENSE – RUMBO

redaccio
Added by 03/04/2017

El passat dissabte es reprenia la lliga després de les festes falleres i el Vallbonense rebia al Mas de Tous al Rumbo, setè classificat. Era un dels partits més complicats que li quedaven als poblans d’ací a final de temporada.

Tot i això, no pogué començar millor la vesprada. El primer xut a porta del Vallbonense es va convertir en un gol antològic d’Adrià, que des de més de quaranta metres sorprenia el porter visitant amb este gran llançament. Era l’u a zero i les coses se li ficaven molt bé als xics de José Luis Durà.
El partit no tenia massa ocasions de gol, al minut 24 Dani s’internava a l’àrea i a punt estigué de sorprendre el porter.

La rèplica dels visitants va ser esta rematada de Mendez que se n’anava per damunt de la porteria de Josep.

I just abans del descans va ser Yehosua qui van intentar sorprendre des de lluny, però el porter visitant responia amb una bona intervenció.

Amb el mínim avantatge per al Vallbonense els dos equips se n’anaven als vestidors.

Al cap de 4 minuts de la represa, Adrià va poder augmentar la distància al marcador però el seu llançament de falta el rebutjava el porter.

El Rumbo va reaccionar i disposà de dos bones ocasions per tal d’empatar el partit. Primer era Muñoz el que enviava el baló fora. I després una bona combinació de l’equip valencià la desbaratava Josep quan ja es cantava l’empat.

El Vallbonense respirava i un minut després reclamaven un penal sobre Joan que l’àrbitre no va voler vore.

Al minut 38 va ser Adrià de nou el que provaria fortuna, però el llançament des de fora de l’àrea el rebutjava el porter amb els peus.

Els últims minuts van ser de patiment, però a la fi el Vallbonense aconseguia la victòria per la mínima, un resultat que posava pressió al Benagéber i al Godella.

El Benagéber també feia els deures guanyant 2 a 1 al Moncadense, però la Pobla s’aprofitava de l’empat del Godella al camp del cuer per augmentar encara més la distància en la classificació, que ara és de 9 punts respecte als de l’Horta Nord. El segon lloc que dóna accés a jugar la promoció està cada vegada més a prop, i el partit davant el Rumbo va ser una bona prova del que li pot esperar als poblans en eixa eliminatòria.

Els jugadors de la Pobla ja comencen a veure l’objectiu de l’ascens al seu abast i en acabar el partit feren una xicoteta celebració al vestidor. La pròxima parada serà al Gerardo Salvador de Paterna. Duel davant el quart classificat, en una altra prova de foc de cara a lluitar per l’ascens de categoria. Serà este dissabte a partir de les 7 de la vesprada.