FUTBOL VALLBONENSE XIRIVELLA

redaccio
Added by 27/08/2018

L’Atlètic Vallbonense afrontava l’últim partit de pretemporada al Salvador Martí. El conjunt dirigit enguany per Enrique Sanfèlix tenia com a rival al Xirivella, equip que la temporada anterior va perdre la categoria a regional preferent.
El partit començà molt mogut i el Vallbonense va tardar només 3 minuts en avançar-se al marcador. Una bona combinació de Migue i Santi en la frontal de l’àrea deixava al migcampista de la pobla sols davant al porter, que amb generositat assistia a Manu que aconseguia el primer gol de la vesprada.
Però pràcticament en la jugada següent empatava el Xirivella. Una pilotada llarga des de la defensa unit a una indecisió en la defensa local va permetre a Enrique encarar a Josep i batre-lo, posant les taules al marcador.
A la grada un vell conegut de l’afició poblana, l’exentrenador Rodri, prenent notes del que serà el seu rival d’ací a una setmana en el debut oficial de lliga.
I pot ser el nou entrenador del Torrent se n’aniria preocupat del que va veure a la primera part al Salvador Martí. El Vallbonense va disposar de multitud d’oportunitats. Al minut 23 el porter visitant responia amb una gran parada un xut llunyà d’Omar.
I a la mitja hora de joc arribava el segon gol del Vallbonense. Santi assistia perfectament a Manu que es plantava davant del porter i el superava amb un toc subtil, però el baló se n’anava al llarguer. El rebuig l’aprofitava el mateix Manu per a fer el seu segon gol de la vesprada. Gran partit del migcentre de la Pobla, que malauradament no podrà jugar el primer partit de lliga per sanció.
Encara va poder ampliar la diferència l’equip local, però es va trobar amb el pal en dues ocasions. Primer va ser Omar el qui s’internava en l’àrea i desprès d’un rebuig en un defensa envia el baló al travesser.
A les acaballes de la primera part Omar recuperava un baló i quan encarava al porter era espentat al límit de l’àrea. La falta la llançava Adrià i l’estavellava en el mateix escaire. Amb 2 a 1 finalitzava la primera part amb un gran domini en joc i ocasions del Vallbonense.
La segona part va baixar en intensitat. Els de l’Horta buscaren l’empat i a punt estigueren d’aconseguir-lo al minut 5 de la represa quan el davanter del Xirivella feia una vaselina i el baló anava al travesser. Va ser però l’únic acostament del visitants a l’àrea de Rubén.
El Vallbonense seguia generant ocasions, de nou Omar, molt actiu tota la vesprada va provar fortuna picant el baló però sense trobar porteria.
I al minut 68 arribaria la sentència. Adrià combinava amb Omar que s’internava en l’àrea i feia la passada de la mort per què Peco marcara plàcidament el tercer gol del Vallbonense.
Poc més es va veure a la gespa del Salvador Martí. Minuts per als nous fitxatges i per als que estan de prova. Christian Corell va poder arredonir la golejada al minut 35 però el porter visitant evitava el gol.
Al fi el Vallbonense s’imposava per 3 a 1 davant el Xirivella. Per endavant només queda un torneig triangular a Tavernes Blanques davant el Tavernes i el Godella, i ja el primer cap de setmana de setembre inici de la competició de lliga al camp del Torrent, equip que acabà tercer la lliga la temporada passada.