FUTBOL VETERANS

Added by 24/01/2013

Nova jornada de futbol per a l’equip de veterans de La Pobla, una jornada que pareixia preparada per a donar el salt als llocs d’ascens. Els quart classificat només estava dos punts per davant a la classificació i visitava el Mas de Tous el Puçol, últim classificat. Guió preparat per escriure un final feliç , però el futbol mai té el final escrit abans de jugar-se el partit i la vesprada no acabaria tal i com tots esperaven . Als tres minuts de joc el partit es ficava de cara. En la primera jugada de perill, Javi encarava la porteria rival i sense tremolar-li el pols va fer pujar el 1-0 al marcador. primer xut, primer gol i sensació que amb el pas dels minuts els gols arribarien amb facilitat. Però l’efectivitat en atac ha de anar de la mà d’una bona solvència defensiva, i precisament la defensa dels veterans no va tindre dissabte una bona vesprada i bona prova és la jugada de l’empat en la qual Jose anota a plaer desprès d’una errada del defensa i del porter Juan Carlos. En lloc de reaccionar, l’empat va posar a l’equip en un estat de nerviosisme que per a res ajudaria a tornar a controlar el partit. Sis minuts desprès en un altra contra arribaria el 1-2. Fernando anotava de tir llunya el millor gol de la vesprada, el marcador pegava la volta i el partit es ficava costera amunt per als de La Pobla. Però si per alguna cosa es caracteritza l’equip entrenat per Jaume Navarro és per ser molt perillós de cara al porter rival, una altra vegada Javi feia honor a la seua fama de davanter sense pietat anotant l’empat amb el qual el partit arribaria al descans. La mala notícia de la vesprada vingué a pocs segons del descans quan Nando, ell a soles, es va lesionar i va abandonar el terreny de joc ajudat pels seus companys. 2-2 al descans, l’empat no valia per a res i tocava fer una bona segona part per a que els tres punts es quedaren a casa. La segona part va ser de domini quasi absolut dels veterans i les ocasions anaven produint-se amb el pas del minuts, però sense marcar. Finalment David anotava el tercer, un gol que en principi tenia que haver sigut definitiu, perquè tres minuts el Puçol tornava a sorprendre anotant el definitiu empat a tres de la mà de Fernando. L’anècdota del partit vingué a 5 minuts del final, el porter rival va detectar la xarxa de la porteria trencada i el partit va estar parat fins que es va resoldre el problema de manera prou casolana. Els minuts que el partit va estar parat lluny de gelar a els jugadors va fer anar als dos equips a per la victòria de manera decidida. N’hi hagué temps de marcar el quart si no es per que l’àrbitre li anul·là un Gol a Capeto per un més que dubtós fora de joc i de rebre el quart si no és per la bona intervenció de Juan Carlos. L’empat a 3 final no deixa bon sabor a Jaume Navarro, un empat produït per un excés de relaxació al jugar contra l’éltim classificat. En la mateixa línia que Jaume s’expressà als nostres micròfons Javi, a pesar dels seus dos gols i de l’assistència a David en el tercer no va acabar el partit amb bones sensacions per l’empat. Amb l’empat l’equip es queda amb 23 punts, sisè classificat, a quatre de l’Estivella que amb 27 és quart i últim equip en estar en posicions d’ascens