FUTBOL VETERANS – VISELADOS VLC

Added by 17/10/2012

Quarta jornada de lliga per als Veterans. Desprès de 3 jornades i cinc punts a la classificació el “Biselados Valencia” visitava el Mas de Tou en un partit important per a no perdre de vista els primers llocs. El “Biselados”  arribava com a co-lider amb 8 punts, tres més que els locals. Partit molt patit a on els locals van dominar durant el 90 minuts tots els aspectes del joc: superiors en defensa, dominant el centre del camp i penetrant amb molt de perill per les bandes, especialment per la dreta amb un gran partit de Nando. Als quinze minuts a punt estigué de ficar-se de cara, el llançament de falta va directament a la barrera i el baló es desvia directament al travesser. Nando, un dels millor jugadors del partit, va tindre esta bona jugada per la banda. Desprès de desfer-se dels contraris, la passada que li envia a Rubén acaba directament a les mans del porter. El “Biselados Valencia” es trobava completament desbordat pel joc dels veterans i prou feia en aguantar els atacs del locals, però en futbol n’hi ha sempre oportunitats per a tots. Harry, pràcticament inèdit al partit, va fer el que fan el bons porters, aparèixer quan el seua equip ho necessita i en esta falta i la posterior rematada va impedir que el 0-1 pujarà al marcador. Faltava rematar, les millors ocasions havien sigut dels veterans però el 0-0 del marcador al descans feia pensar en que la segona part el partit podia complicar-se si el gol no arribava prompte. Tan prompte com als cinc minuts estigué a punt d’arribar el primer gol de la vesprada, la primera rematada de Ruben pega al travesser i la posterior de Javi, amb tota la porteria per a ell i amb la graderia cantant el gol també acaba a la fusta. A punt estava el partit de deixar al marcador el 0-0 quan a esta jugada embolicada dins l’àrea xicoteta Ruben, per fi, marca el gol de la victòria. Alegria i ràbia per a un gol importantissim que havia costat molt de marcar.  Amb molt de patiment acabava un partit per 1-0 amb tres punts que permeten no deixar arrere als primer classificats de la lliga i col·locar-se cinquè a la classificació a només un punt del líder, el Toltecno.  La pròxima jornada visita al San Ramon d’Albuixech per a enfrontar-se al “Ros Logistica”. Els veterans volen fer una primer part de la lliga de la millor manera possible per a no haver de vore l’ascens massa lluny a pesar de fer un final com va ocórrer la temporada passada.