FUTBOL

Added by 25/10/2012

A l’estadi municipal de Benaguasil arribava el Vallbonense amb l’ànim de conquerir els tres punts a un derbi comarcal ple de rivalitat històrica. Els locals , amb només un punt i cuers de la lliga pareixien la víctima ideal per a poder instal·lar-se a la part noble de la classificació. Però un derbi sempre és un partit diferent siga com siga el lloc a la taula que ocupen els equips i des de el primer minut el partit se li tornava als poblans més negre que la camiseta dels seus rivals. Este tir creuat per al Benaguasil, als 3 minuts de joc, era el primer avis del partit i no seria l’únic . El primer gol de la vesprada podia haver arribat en esta jugada que afortunadament acaba amb el baló al travesser. Pràcticament amb els jugadors de camí als vestidors, en este córner al segon pal apunt estigué de pujar el 0-1 al marcador, la falta d’encert i el defensa baix dels pals evitaren un gol cantat. Arribaria el descans i amb ell moltes coses que parlar al vestidor per a poder encarar la segon part amb més ganes d’anar a pel partit. El 0-0 no era un resultat bo per a cap dels dos equips. La segona part anava a ser d’alta rivalitat, 45 minuts a on les ganes de victòria anaven a dur als equips a moments de molta tensió. Els de Francisco Ballesteros tiraven les línies avant en busca de la porteria però amb poc d’encert com es pot vore amb este xut acaba pels núvols. Part de l’empat que el Vallbonense se’n porta de Benaguasil va ser gràcies al seu porter Pablo que va fer dos intervencions espectaculars, primerament en este cara a cara  i desprès a esta falta a nomes 5 minuts final del partit. Finalitzava el partit i esclataven els nervis, els jugadors dels dos equips començaven una forta baralla que finalment no queda en res per poc, un punt per a cada equip que els deixa pràcticament al mateix lloc a la classificació. Dos punts en 6 jornades en un balanç molt negatiu per a un equip que juga bé a futbol però que paga molt car el seua poc encert de cara a porteria. A pesar de no jugar un bon partit Paco Ballesteros considerava al finalitzar el partit l’empat com a just pels mèrits dels dos equips. El nou entrenador del Vallbonense valorava de forma molt positiva el seu primer derbi comarcal. La bona entrada d’espectadors que va registrar el municipal de Benaguasil el passat dissabte va agradar molt al Vallbonense, a pesar de tindre a la afició en contra, l’entrenador fa una crida  a  l’afició per a omplir les grades del Mas de Tous.