INICI LLIGA VALLBONENSE

Added by 26/09/2016

L’Atlètic Vallbonense començava la lliga en l’Eliana. Un derbi comarcal per a donar inici a la temporada 2016/2017. I un derbi sempre és sinònim de tensió i forta rivalitat, tal com es va viure este mateix partit la temporada passada. Comptes pendents entre els dos equips que amb el pas dels minuts anirien eixint a relluir.
El partit va començar amb poc de ritme. Cap dels dos equips portava la iniciativa però la possessió del baló era per a l’Eliana. Amb tot això la primera oportunitat del partit va ser per al Vallbonense, que aprofitant-se d’una eixida en fals del porter dels elianers, a punt estigué de marcar el primer si no haguera sigut pel pal.
Els locals despertaren i provaren sort amb un xut de fora l’àrea que només altra vegada el pal va impedir que s’estrenés el marcador. Amb el pal, els locals despertaren i passaren a dominar el partit, però per fortuna per als de La Pobla sense encert de cara a porta. Una negació de cara a gol que va durar tota la primera part per més que ho intentaren.
Al descans 0-0, però dolentes sensacions per al Vallbonense que estava fent una primera part que no li valdria per a guanyar el partit.
Amb la segona part el partit poc va canviar. Els de La Pobla sense jugar bé, sí que es feren més forts en defensa i aconseguiren que l’Eliana pràcticament no tinguera cap oportunitat de gol en els segons 45 minuts. Però deixant la porteria a zero i sense atacar només pots aconseguir l’empat.
Amb el pas dels minuts les pulsacions dels dos equips anaven en augment i la tensió al terreny de joc era més que evident. Als últims minuts el Vallbonense va despertar i si no és pel porter de l’Eliana, es podien haver endut els tres punts cap al Mas de Tous en esta jugada.
L’Eliana disputà els últims minuts amb un jugador menys per esta agressió dins l’àrea que l’àrbitre va sancionar amb roja directa. Però quan pareixia que tot es podia arreglar, a l’última hora, una errada de Josep va fer que l’Eliana fera l’1-0 amb el que s’acabava el partit.

Un partit que va estar amb més tensió i incidents del que normalment hauria de ser un primer partit de la temporada en el que encara no hi ha massa coses en joc.
Este dissabte el Vallbonense disputarà la segona jornada de lliga. Oportunitat de sumar els tres primers punts contra el C.F. Lliria “B” al Mas de Tous.