JORGE NAVARRO A XEST

Added by 21/11/2016

Canviem d’esport, però no deixem les bones notícies, i és que encara que el cap de setmana no va anar tan bé com podia, totes les mirades estaven ficades a l’asfalt de Xest, última carrera de la temporada i última de Jorge Navarro a la categoria de Moto3. Una victòria del pilot de La Pobla li haguera deixat com a segon a la classificació final, però Jorge va ser nové a la carrera, i este resultat valgué per acabar la temporada en el tercer lloc. La carrera la va guanyar el campió del mundial, Brad Binder. El sud-africà va donar una gran lliçó de conducció i es va fer amb la setena victòria de la temporada. Espectacle en estat pur damunt de la moto, per tancar una temporada davant de mes 100.000 espectadors al circuit Ricardo Tormo. Una última competició que tanca el mundial fins al mes de Febrer.