LA CALOR

redaccio
Added by 13/08/2018

La calor no dóna treva. La Agència Estatal de Meteorologia ha mantingutl’alerta groga per temperatures altes, de entre 36 i 37 graus. L’ona de calor ens ha portat dies de xafogor insuportable.
El dia a dia és fa pesat degut a les altes temperatures. Al mes d’agost l’afluència de gent al mercat disminueix i en conseqüència, les ventes. Hidratació, molta aigua i paciència són les claus per poder passar la dura jornada de treball.

Cadascun de les veïnes i veïns de la Pobla tenen les seues pròpies fòrmules per combatre la xafogor sufocant.

Les terrassetes dels bars, les begudes fresques, l’ombra i la bona companyia són els recursos més utilitzats.

Aquelles a més imaginació pensen en nous invents o invents ja existents que podrien ser aplicats per poder passar millor la jornada.

Per poder suportar dies com estos i combatre la calor s’ha d’evitar eixir al carrer les hores més caloroses. S’ha d’utilitzar roba folgada, lleugera i de color clars. Hem de protegir el cap amb gorres o barrets. En les cases on pega directament el sol s’aconsella tancar les persianes i baixar els tendals. Hem de situar-nos en les zones més fresques a l’ombra. Hem de consumir plats frescos, fruites i verdures. I sobretot, s’ha de fer un ús responsable de l’aire condicionat.

Simple Share Buttons