MANISES-VALLBONENSE

Added by 10/05/2017

Tornava, després de les vacances de Pasqua, la lliga a la categoria de primera regional, i ho feia amb el desplaçament del Vallbonense a Manises.

Els de Jose Luis Durà, que ja tenien de manera matemàtica l’objectiu de la promoció d’ascens assegurat des de l’última jornada, i afrontaven amb este duel el primer dels últims tres partits del campionat.

Partit complicat des del primer moment, ja que la delicada situació del Manises en la classificació li obligava a guanyar per a poder jugar amb tranquil·litat els dos últims partits sense por al descens.

Al minut 19 arribaria l’1-0, obra de Pablo Nicolau. Un avantatge per als manisers que els valia per anar-se’n al descans guanyant el partit.

La segona part no presentaria molts canvis, i el Manises tornava a marcar primer, esta vegada de penal, gol de Roberto Amarilla. 2-0 en contra al minut 59.

El Vallbonense es resistia a donar el partit per perdut, i haguera pogut tindre de temps suficient de buscar l’empat si Migue no haguera fallat un penal. El gol dels de La Pobla arribaria al 84, Joan anotava, sense molt de temps per davant, el seu tretze gol de la temporada.

Després de set victòries consecutives, el Vallbonense tornava a saber el que era perdre un partit. Amb esta derrota i els tres punts aconseguits pel Benageber per 2-4 contra el Rumbo, la classificació i la lluita per l’ascens queden definitivament definides. El Benageber ja és campió de lliga, i el Vallbonense haurà de jugar la promoció d’ascens a Preferent a la fi del campionat.