MONCADENSE – VALLBONENSE

Added by 06/03/2017

Després de la important victòria de la setmana passada en casa enfront del Godella, el Vallbonense es desplaçava fins a Montcada per a enfrontar-se al Moncadense. Les coincidències en l’equipació, el Montcadense té el mateix equipatge que els de La Pobla, el Vallbonense va vestir de taronja i negre.

El partit va començar costera amunt per als de Durà, al minut 13 el Montcadense es ficava per davant al marcador amb un gol de Christian. Però 8 minuts més tard, al 21 de partit, Joan empatava, marcant el primer al seu comte personal de la vesprada.

Tot i que el partit s’havia ficat complicat començava a aplanar-se per al Vallbonense, que en el minut 24 marcava l’1-2, Migue veia porta i li pegava la volta al marcador.

Pareixia que el Vallbonense estava embogit, ja que al 35 Joan tornava a vore porta, marcant el tercer per als nostres i fent que al pas pels vestidors el partit quedés pràcticament sentenciat, amb l’únic inconvenient d’haver de jugar la segona part en 10 jugadors per l’expulsió de Manu al 44 per doble groga.

La segona part va començar amb la retallada per part del Montcadense, que feia el 2-3 al minut 52, marcava Ivan Sanz per als de Montcada. Però l’esglai va durar només un minut, just el que Joan va tardar a fer el hat-trick, 2-4 al marcador i partit quasi sentenciat. Però al futbol, fins a la fi no es deu cantar victòria, ja que al 89 Jose Manzano feia el 3-4, unit a què els minuts de descompte els de Jose Luis Durà van jugar amb 9 futbolistes fins al xiulit final, el que es preveia fàcil va tindre un extra de patiment per a sumar tres nous punts.

Amb esta nova victòria el Vallbonense continuarà una setmana més segon de la classificació, dos per davant del tercer, el Godella, i a cinc punts del lideratge que és per al San Antonio de Benageber. Esta setmana, per a disputar la vint-i-tres-ena jornada, el Vallbonense jugarà al Mas de Tous contra Los Silos.