NOU INTENDENT POLICIA LOCAL

redaccio
Added by 13/08/2018

José Alberto Policarpo és el nom del nou intendent de la Policia Local de la Pobla. Dimecres passat es celebrava al saló d’actes la presentació i la presa de possessió de qui serà el nou Intendent en Cap de la policia local. Per l’estructura de la policia local del municipi, la seua mida i seguint allò que la llei marca, cobrir aquesta plaça era una necessitat imperiosa.

Policies, autoritats, familiars i amics acudiren al saló d’actes per a acompanyar a José Alberto en un dia molt especial per a ell. Seguidament, l’alcalde obria l’esdeveniment amb l’acta de pressa de possessió i continuava amb la lectura del jurament, la qual l’Intendent Cap va prendre i acceptar.

Que la policia local de la Pobla seguisca atenent els veïns i veïnes de la millor manera i millorar el seu servei és l’objectiu principal de la incorporació d’aquesta nova figura a la plantilla.

José Alberto Policarpo va llegir un escrit en el qual contava la història de la seua trajectòria professional i la devoció que té al seu treball. El discurs era també d’agraïment per la càlida benvinguda al municipi on va mostrar el seu entusiasme i la força en la que comença esta nova etapa de la seua vida laboral. A més, mostrava la seua predisposició en col·laborar amb altres cossos de policia, ajuntaments, administració, entre d’altres. Per a acabar, feia saber que té el despag obert a tots els veïnes i veïnes del municipi.

Es tracta d’ocupar una plaça creada des de fa anys, la qual estava dotada econòmicament sense ocupar, per cobrir l’estructura mínima que s’exigixes a les localitats amb les dimensions de la Pobla, reforçar el treball i millorar el sevei.

Simple Share Buttons