OBRES CENTRE SOCIAL

redaccio
Added by 20/08/2018

L’Ajuntament de la Pobla ha invertit, a través dels pressupostos del programa de participació ciutadana, 33.848€ en la modernització de la Planta Baixa del Centre Social. Esta iniciativa contribueix que els veïns del municipi s’involucren en la presa de decisions i recullen les necessitats expressades majoritàriament per tots i totes. En este cas, els veïns de la Pobla han decidit que la planta baixa d’un dels edificis més utilitzats del casc antic, és a dir, el Centre Social, necessitava una millora.

Segons la arquitecta superior que està duent a terme la reforma, l’objectiu d’esta obra és adequar, millorar i modernitzar estèticament la planta baixa del Centre Social. Estes millores impliquen una actuació sobre el revestiments, cosa que provoca, al seu torn, el fet que s’haja de llevar l’antic paper de vinil que omplia les parets i actualitzar la pintura. Pel que fa a les portes de pas, també se’ls canviarà el color i els panys d’accés. Per acabar, també es realitzaran alguns xicotets ajustos com el canvi de la lluminària o de la climatització.

Però la millora més notable serà el de la compartimentació de la zona d’atenció al públic, que constarà com una zona diferent a la de la Planta Baixa.

Les obres van començar a principis del mes d’agost i es preveu que acaben a les acavalles de l’estiu. Malgrat tot, potser les obres podrien allargar-se fins setembre.

Estes seran unes obres que pretenen modernitzar un dels edificis més utilitzats del poble abans de donar la benvinguda al següent curs acadèmic. Un curs en el qual la gent del nostre municipi podrà tornar a fer ús d’un Centre Social totalment

Simple Share Buttons