PARTIDA FRONTÓ PASQUAL I CÉSAR

Added by 02/07/2018

Les semifinals del campionat de frontó per parelles de la Diputació de València arribaven al frontó Pasqual Balaguer sense marge d’errada per a l’equip del club racó de la pilota. Després de perdre el partit d’anada per a 41 a 34 enfront de l’equip de Quart de Poblet, tocava remuntar si es volia jugar la final al frontó de la Cooperativa d’Albal el pròxim divendres 5 de juliol. El repte no es presentava fàcil, però poder resoldre el partit a casa sempre és una garantia, ja que al recinte de La Pobla els jugadors locals multipliquen les seues prestacions.

Amb l’equipació blava van diputar la partida Arcusa II i Adrian, i amb la camiseta roja jugaren Pasqual Balaguer i Cesar Zarzo. Set punts de desavantatge que tocava remuntar a una vesprada calorosa on els de Quart venien a La Pobla amb l’ànim de no cedir el lloc en la final que havien començat a guanyar-se a la partida d’anada.

L’enforntament va estar molt igualat en tot moment i cap dels dos conjunts agafava distancia al marcador com per a poder assegurar el seu objectiu. Quan els blaus anaven per davant era per poca distància i quan ho feien els rojos era amb una renda tant mínima com per a poder vore que la remuntada era possible.

Els tantejos reflectien un marcador que donava poca esperança a la primera part de la partida, com per a imaginar que Cesar i Pasqual podien acabar per pegar-li la volta al marcador. Amb l’empat a 23, els dos equips cansat pel desgast de la partida i les altes temperatures la partida va arribar el punt d’inflexió. La parella roja va començar a ser molt superior, a imposar-se als de Quart amb claredat i a fer una part final de la partida perfecta, sense errades, fulminants en la treta i jugant a un nivell que va desfer als blaus, deixant-los sense opcions, i amb un parcial de 18 a 3 acabar guanyant la partida de forma exultant i classificant-se per a la final.

Cesar Zarzo i Pasqual Balaguer 41- Arcusa II i Adrian 26.

Un passe a la final del campionat de la Diputació que es va patir més del compte, ja que la remuntada no es va poder materialitzar fins l’últim tram de partida

La de Cesar i Pasqual no serà l’única representació del club Racó de la pilota a les finals de frontó d’Albal, ja que en la categoria tercera d’entre setmana també hi haurà equips de La Pobla

El divendres 5 de juliol el trinquet de la Cooperativa d’Albal dictarà seentencia al campionat de frontó per parelles de la Diputació de València de 2018.