PARTIDA PILOTA DILLUNS: SALVA I PERE – JULIO I NACHO

redaccio
Added by 27/08/2018

La partida al trinquet Miguel Canya de la Pobla era especial. Si el dissabte anterior havien jugat junts els dos germans de Silla Jesús i Santi, este dilluns s’enfrontaven dos cosins. Però no dos cosins qualssevol, es tractava dels néts d’una de les grans figures de la pilota valenciana, Juliet d’Alginet. De roig jugava Salva Palau, fent parella amb Pere, el mitger de Pedreguer. Amb la samarreta blava Julio Palau que tindria d’acompanyant a Nacho, mitger de Beniparrell.

Malgrat la joventut dels dos restos, tots dos deixaren colps espectaculars i moments de gran pilota. Contra tot pronòstic, la partida va començar amb domini de la parella blava. Julio es va fer fort des del rest, tornant les pilotes com si es tractara d’un veterà. Anaven sumant quinzes i jocs, fins a arribar a 20 per 35.

A partir d’eixe moment va ser la parella roja la qual augmentà el seu nivell de joc, i tan Salva com Pere anaren retallant la diferència fins a arribar a empats a 55. Tot per decidir en un últim joc vibrant que cauria del costat roig. A la fi Salva i Pere guanyaven la partida per 60 a 55 davant Julio i Nacho.

Este dissabte nova partida de pilota, la que enfrontarà a Genovés II i Tomàs II contra Pablo Sella i Santi. Serà a partir de les 7 menys quart de la vesprada. I el dilluns 27 partida amb galeries lliures. S’enfrontaran Puchol II i Nacho davant el trio format per Pere Roc II, Javi i Tomàs II.

Simple Share Buttons