PARTIDA PILOTA SORO III I CARLOS – JOSE SALVADOR I JAVI

redaccio
Added by 13/08/2018

Bon ambient de pilota el passat dissabte al trinquet Municipal Miguel Canya. A causa del tancament del trinquet de Pelayo durant el mes d’agost, les partides es traslladen al recinte de la Pobla. La parella roja estava formada per Soro III i Carlos, i de blau jugaven José Salvador i Javi.

Molta igualtat al començament de la partida on cap de les dos parelles aconseguia anar-se’n al marcador.

Però a meitat partida, Soro i Carlos trencaren la partida i deixaren clavats als rivals en 30 jocs, mentre el rest de Massamagrell i el punter del Genovès anaven sumant quinzes, fins a arribar al 55 per 35.

Tot semblava decidit al Trinquet de la Pobla, però Jose Salvador, el rest de Quart de les Valls i Javi, el mitger de Massalfassar, no tiraren mai la tovalla i quan pitjor pintava la cosa, aconseguiren salvar un val i lo altre. Una lluita intensa que va convertir una partida còmoda per als rojos en un duel amb resultat molt ajustat. A la fi Soro III i Carlos s’imposaven per 60 a 50 a José Salvador i Javi.

Esta era la primera de les 5 partides que es jugaran durant la Fira d’estiu els dissabtes al Trinquet de la Pobla. Per tant, es podran vore 2 partides de màxim nivell cada setmana al recinte local. Passaran figures de la talla de Soro III, Puchol II, Pere Roc II o Genovés II.

Este es el calendari de partides previstes per als dissabtes:
El dia 11 s’enfrontaran Francés i Bueno contra Giner i Santi.
El 18 torn per a Fageca i Monrabal II davant Santi Silla i Jesús
El 25 d’agost Genovés II i Tomàs II jugaran contra Pablo Sella i Santi.
I per últim, l’1 de setembre Soro III i Raúl s’enfrontaran a Francés i Félix.
A més, el dilluns 27 d’agost hi haurà partida de professionals amb galeries lliures, amb un cartell de luxe. Puchol II i Nacho jugaran contra el trio de Pere Roc II, Javi i Tomàs II.

Simple Share Buttons