PILOTA FALLERA

redaccio
Added by 26/09/2016

Este passat diumenge es va disputar nova jornada del campionat de pilota fallera. La comissió organitzadora de la tercera jornada del calendari fou la comissió del Trinquet i adjacents. Es van disputar un total de deu partides, cinc al carrer Mestre Serrano i cinc més al carrer València.
Del total de les deu partides jugades, dos foren de la tercera categoria masculina, quatre de la segona masculina, dos partides de la lliga femenina i dos partides de primera masculina.
En ser jornada organitzada per ells hi hagué majoria d’equips de la comissió del Trinquet que formaren part del matí. El carrer principal continuà siguent el del Mestre Serrano i com a segon carrer, enguany la novetat és que es disputaren partides al carrer València. Esta tercera jornada de lliga deixa els següents resultats.
Este diumenge la quarta jornada del campionat estarà organitzada per la falla del Mercat. Allí serà el punt de trobada i d’esmorzars dels participants, però per la celebració del «Dia de la Bicicleta» les partides seran als carrers de la demarcació fallera de Josep Antoni.

Simple Share Buttons