PRESENTACIÓ FALLA DEL MERCAT

redaccio
Added by 23/02/2018

Continuen les presentacions falleres de l’exercici de 2018. El dissabte 17 febrer el torn va ser per a la comissió de la falla del mercat. Vesprada per a exaltar a Adrian, Thais i Marina.
Tal com marca el protocol a estos actes, el primer a fer aparició per la passarel·la per a presidir l’escenari l’estendard de la comissió, i seguit a l’estendard el grup de persones que durant tot l’any se’n carreguen de dur la falla endavant, els integrants de la junta directiva.

Per a les falles de 2018 la comissió de la falla del mercat ha triat com a màxims representants a Adrian Higueras i Thais Manrique. Ell serà el president i ella la fallera major infantil de la falla plaça del mercat per a 2018.
Thais i Adrian va rebre a les parelletes de fallerets i falleretes que formen la seua cort d’honor imposant-los la banda.

Amb la cort d’honor infantil ja dalt de l’escenari arribava el moment per als majors, i dels majors i de tota la comissió la màxima representant serà Marina Rabes i Hernandez, fallera major de 2018 de la falla plaça del mercat.

Marina va rebre a la seua cort d’honor que seran els encarregats d’acompanyar-la a tots els actes.

Amb tots dins de les cortines només quedava per descobrir quin era l’escenari triat per a l’ocasió, la foscor de la casa de la Cultura va donar pas a un espectacle que defenia i reivindicava el paper fonamental que juga la dona dins del món de la festa i de la societat en general, per a posteriorment donar pas a un escenari en el qual Adrian, Thais i Marina centraven totes les mirades.
Arribava el moment de les imposicions. Adrian rebia de mans de la presidenta, el faixí que li acredita com a president infantil de l’any 2018, i ja amb ell a Adrian li arribava el moment d’estrenar el càrrec amb un discurs cap al públic present.

Mateixa formula que amb Adrian per a Thais, la imposició de la banda arribava de la mà de la presidenta de la comissió, Marina Rubio, i ja amb ella Thais començava el seu regnat amb un discurs dirigit a la seua comissió.

Tant Adrian com Tahis van tindre afectuoses paraules per part dels mantenidors.
De la mateixa manera que els infantils li arribava el moment de la imposició de la banda a la que ja és fallera major de 2018 de la falla del mercat, a Marina Rabes li imposava la banda la presidenta de la comissió, que és la seua filla, Marina Rubio.

Marina també va viure moments emocionants en sentir les paraules dels seus mantenidors.
La presidenta de la comissió també va tindre el seu torn de paraula a l’acte de presentació

Continuava la presentació amb la primera aparició a l’escenari d’Alexandra Pitarch i Estela Saiz, falleres majors de La Pobla, per imposar a Marina Rubio, presidenta de la comissió, de la insígnia que la premia per estar tres anys al capdavant de la comissió.

Arribava el moment dels discursos per part de les autoritats, el primer a fer ús de la paraula va ser el president de la Junta local, Fran Esteban.

I seguidament a les paraules del president de Junta Local li arribava el moment a l’alcalde.

Els últims a desfilar per la passarel·la van ser els fallerets nouvinguts a la comissió, el acabats de nàixer durant l’últim exercici faller, ells són Lya i Jose Mª.
Amb la pujada a l’escenari dels diferents col·lectius festers del poble, la resta de comissions falleres i la junta local, amb Alexandra Pitarch i Estela Saiz al capdavant finalitzava l’acte d’exaltació de Juli, Valle i Maria.

Simple Share Buttons