PRESENTACIÓ SANT JAUME

redaccio
Added by 23/12/2016

A tres mesos de la setmana gran de les falles se celebrava la primera de les presentacions de l’exercici faller per què respecte a les comissions falleres.
Tal com marca el protocol, l’estendard de la comissió va ser el primer a desfilar i en presidir l’escenari, el pujava el president Vicent Sania. Seguidament a ell els primers aplaudiments de la vesprada foren a la junta directiva, grup d’homes i dones que treballen tot l’any per la falla.
I sense més espera aparegueren dos dels màxims protagonistes de la vesprada, Aaron Campos i Claudi Fulgencio, president i fallera major infantil de la falla plaça Sant Jaume per a les falles de 2017.
Aaron i Claudia foren els encarregats de rebre a les diferents parelles de xiquets que formen la seua cort d’honor.
I després del torn dels infantils, torn per als majors. Per a Saray era la segona vegada, però no menys especial, un any després de complir el somni de ser fallera major de la seua falla renovava el càrrec. Fallera Major de la comissió plaça Sant Jaume per al 2017, Saray Jorge.
Saray, també va rebre, d’una a una, a les parelles de fallers i falleres que formen la seua cort d’honor.
Amb la fi de la desfilada per la passarel·la de tota la cort d’honor arribaria el moment de l’obertura de les cortines.
Amb l’escenari descobert començava l’acte d’imposició de les escarapel·les i bandes amb les quals oficialment se’ls donava el càrrec a cada representant. El primer de tots, el president infantil, Aaron.
I d’igual manera que amb Aaron el president feia el mateix amb Claudia. A ella se li imposava la banda de fallera major infantil.
I com en tota presentació fallera, no podien faltar els mantenidors.
I per últim, arribava el moment de Saray, amb la banda de fallera major per a 2017 li dedicava unes paraules al públic.
Saray també va tindre unes afectuoses paraules per part del seu mantenidor.
Amb els màxims representants ja exaltats arribava el moment perquè el president de la comissió li dedicara unes paraules als assistents.
Els xiquets nascuts durant els últims mesos també tingueren el seu moment, per a tots ells la primera de moltes exaltacions.
Per a tancar l’acte els discursos institucionals, el primer el del president executiu de Junta Local, Fran Esteban.
Per a finalitzar primera de les presentacions de comissions falleres de l’exercici de 2017 pujaren a l’escenari els representants de les diferents comissions festeres de La Pobla, festes del barri de sant Josep i Verge del Rosari i la representació de totes comissions falleres del poble, al costat de les corts d’honor i falleres majors de Junta Local, Paula Zarzo i Mayte Bochons
Amb l’himne regional es tancava, fins al mes de Gener, les presentacions falleres de l’exercici de 2017.

Simple Share Buttons