PRETEMPORADA VALLBONENSE

redaccio
Added by 13/08/2018

El Vallbonense ha disputat ja els primers partits de la pretemporada. Divendres passat s’enfrontava al Serranos, equip que ha ascendit esta temporada a Regional preferent i jugarà al mateix grup dels de la Pobla.
Moltes cares noves al terreny de joc i també a la banqueta. Enguany dirigirà al Vallbonense Enrique Sanfélix.
El partit va ser molt igualat, amb poques ocasions. Només a baló parat va inquietar el Serranos la porteria de Ruben. Dani Chelet va provar sort de llarga distància i el baló se n’anava fregant el travesser. El jugador de la Pobla ho va intentar de nou, i esta vegada si, va col·locar l’esfèric en l’escaire de la porteria rival. Gran gol per a començar la temporada. El Vallbonense va buscar el segon gol, amb està doble ocasió en la qual el baló colpejava el pal, primer a rematada de Joan, i desprès de Luis Pastor. Els poblans continuaven creant ocasions per tal de sentenciar el partit (nº15 fregant pal). Però era el conjunt visitant, dirigit per l’ex tècnic de la Pobla Paco Ballesteros qui anotava l’empat. Konaté feia una gran jugada personal i col·locava l’empat al marcador pocs minuts abans de la fi del partit.

I este dimarts es disputava el segon partit de la pretemporada. Derbi comarcal davant el Benissanó, equip que ha ascendit esta temporada a primera regional. S’esperava una pluja de gols al Salvador Martí, però va ser una turmenta amb aparell elèctric la que va fer acte de presència al camp. A més, als 2 minuts el Benissanó deixava gelats als locals avançant-se al marcador.

Al quart d’hora empatava el Vallbonense amb una jugada de tiralínies. El gol es va construir des de darrere, Toni Sanabria combinava amb Joan, que es desfeia de dos defenses i asistia a Omar que col·locava el baló pegat al pal. Bona definició del jugador de la Pobla i 1 a 1 al marcador.

Fins a la segona part el Vallbonense no es va poder avançar al marcador. Al minut 60 Yehosua era derribat dins de l’àrea i l’àrbitre xiulava el penal. El mateix Yehosua s’encarregava de llançar-lo a l’esquerra del porter visitant. Era el 2 a 1, marcador que ja no es mouria fins al final del partit.

Dos partits que han servit per a vore als nous fitxatges del Vallbonense per a la nova temporada que començar

Per endavant 3 amistosos més abans del primer partit oficial. El pròxim dissabte dia 11 s’enfrontaran al Albuixec, equip de categoria preferent, a partir de les 8 i mitja al Salvador Martí. També de la mateixa categoria serà el següent rival, el Puçol, que acabà quart classificat al grup primer, el partit serà el divendres 17. I per últim, un triangular davant el Tavernes i el Godella posarà fi a la pretemporada dels poblans el divendres 24 d’agost. A partir d’ahí, primer partit oficial de la temporada que serà l’1 de setembre a Torrent, equip que dirigirà Rodri, l’exentrenador de la Pobla