PRÈVIA FIACO

redaccio
Added by 13/08/2018

El Pavelló Municipal de la Pobla acollirà aquest cap de setmana el Festival Internacional d’Art i Cultura Oriental, un esdeveniment que ens permetrà conéixer més de prop la cultura japonesa i tot allò que l’envolta.

De divendres a diumenge podrem gaudir d’exposicions de pintures japoneses del període Edo, d’exhibicions d’arts marcials, de tallers de dibuix manga o fins i tot de classes de cal·ligrafia japonesa.

Aquest festival està dirigit a tot eixes persones encuriosides que vulguen obrir la ment i veure què hi ha més enllà de la nostra realitat occidental. L’objectiu d’aquest festival és ensenyar-nos més coses sobre el món oriental, un món que ens ha vist créixer a moltes generacions espanyoles amb l’anime o el manga, però del qual, malgrat tot, no sabem res.

La presentació institucional de l’esdeveniment serà el divendres a les 20:30 a l’Ajuntament. Els següents dos dies hi haurà exposicions d’antiguitats i presentacions de llibres sobre meditació o defensa personal oriental. Pel que fa a les activitats relacionades amb els arts marcials, el pavelló estarà obert el dissabte de 9 del matí a 11 de la nit. Pel que fa a les activitats relacionades amb l’art i la cultura japonesa, el dissabte es duran a terme tallers de tota mena de 10 del matí a 6 de la vesprada. El diumenge podrem disfrutar de seminaris sobre arts marcials, més tallers sobre cultura japonesa, com per exemple el de papiroflèxia i, per a finalitzar el Festival es durà a terme la cloenda, la qual conclourà d’una forma refrescant i estiuenca: amb un dinar i un bany en la piscina municipal.

Simple Share Buttons